fajnie, poruszony muzyczny temat nagród... jestem cąłkowicie za xD
nagranie utworu kam z pianinem i ze skrzypcami to naprawdę świetny pomysł.
Fajnie by było, gdyby znalazła się tam partia fletowa dla mnie ^^
UWAGA! NOWY KONKURS KAM TPR!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Nooo, widze, ze mamy tu jakies forum muzyczne
.
Co do mapy Alanbacha, to wykonalem te misje. Chcialem przechytrzyc go nieco i zbudowac droge krotsza trasa, ale zauwazylem, ze przewidzial wszystko i trzeba bylo jednak zrobic ja naokolo
. Kiedy gralem potem w ktoras z misji, niechcacy nadpisalem ten save. No i przepadl...
Co do mapy Alanbacha, to wykonalem te misje. Chcialem przechytrzyc go nieco i zbudowac droge krotsza trasa, ale zauwazylem, ze przewidzial wszystko i trzeba bylo jednak zrobic ja naokolo
lucbach,
administrator knights.sztab.com
kurcze, też byłem bliski przejścia tej misji, ale... żołnierze wroga zaczęli po mapie wariować, tak więc gra się wyłączała w pewnym momencie
.
A takie bajery tam zrobilem... bardzo oryginalnie to wszystko obmyśliłem - mnóstwo pól uprawnych na mapę wstawiłem formując je w różne napisy typu - "KAM", "By Khelben", "Knights And Merchants"... naprawdę to efektownie wyglądało... ale gdy już się gra wyłącza, to nic ni eporadzi... tak więc nie mam już tego save'a
A takie bajery tam zrobilem... bardzo oryginalnie to wszystko obmyśliłem - mnóstwo pól uprawnych na mapę wstawiłem formując je w różne napisy typu - "KAM", "By Khelben", "Knights And Merchants"... naprawdę to efektownie wyglądało... ale gdy już się gra wyłącza, to nic ni eporadzi... tak więc nie mam już tego save'a
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
NieAlanbach pisze:"Przechytrzyć??" Czyżbyś chciał wybudować ścieżynkę przez mostek, który został rozebrany przez autora mapy z powodu... budowy autostrady?![]()
lucbach,