- nie zainstalowałem nawet SR 1, więc na co mi SR 3
Patch Service Release 3 w drodze!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
http://www.atfreeforum.com/knights/view ... um=knights - oznaczone B7 - w readme w katalogu z grą też jest, ale bardziej ogólnikowa (na liście są nawet wpisy z SR2).
Dzięki. Znalazłem buga w tym SR3 B7. Mianowicie jak miałem zawalone chlewy (pięć świń i pięć płatów skóry), miałem także zablokowane dostawy tych surowców do spichlerza i jak wybudowałem garbarnię to pomocnicy nie ruszyli się po skóry, no to wtedy buduję drugą, bo może coś z drogą, ale nadal to samo. Buduję rzeźnię, biorą tylko świnie! Dopiero jak odblokowałem dostawy to zaczęli pierw nieść do spichlerza, a następnie do garbarni. Trochę straciłem minut.
To była misja 2 TSK, jeśli to coś pomoże.
PS: fajna jest misja 9 TSK, trudniejsza o wiele.
To była misja 2 TSK, jeśli to coś pomoże.
PS: fajna jest misja 9 TSK, trudniejsza o wiele.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Udało mi się odtworzyć ten błąd, Dość poważny, przekazałem dalej.
Mam jeszcze jedno pytanie: czy przed instalacją SR3b7 instalowałeś poprzednią betę SR3, czy miałeś tylko SR2 lub starszą wersję?
//edit:
Myślałem, że widziałem już kiedyś część tego buga - w SR3b6 po zniszczeniu spichrza wroga towary zalegały w chlewie pomimo tego, że rzeźnia i garbarnia były puste. Postanowiłem pójść trochę dalej, żeby zobaczyć, od której wersji jest źle. Najpierw SR3 beta 6 - to samo. Co mnie zupełnie zaskoczyło...
... w SR2 jest tak samo.
Jak to możliwe, że przez tyle lat nikt publicznie nie (po)wiedział, że ten bug dotyczy również drużyn gracza?
Mam jeszcze jedno pytanie: czy przed instalacją SR3b7 instalowałeś poprzednią betę SR3, czy miałeś tylko SR2 lub starszą wersję?
//edit:
Myślałem, że widziałem już kiedyś część tego buga - w SR3b6 po zniszczeniu spichrza wroga towary zalegały w chlewie pomimo tego, że rzeźnia i garbarnia były puste. Postanowiłem pójść trochę dalej, żeby zobaczyć, od której wersji jest źle. Najpierw SR3 beta 6 - to samo. Co mnie zupełnie zaskoczyło...
... w SR2 jest tak samo.
Jak to możliwe, że przez tyle lat nikt publicznie nie (po)wiedział, że ten bug dotyczy również drużyn gracza?