Szpieg fajny pomysł, ale zrobić lepiej szpiega-sabotażystę.
Przybiera taki wygląd wroga, ale nie steruje sie nim bezpośrednio, po prostu każe mu sie iść w wybranym kierunku i sam idzie i psuje wszystko co mu wpadnie w ręce
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Duch pisze:Eee... No tak... Ten, tego... Czym on się różni od basseball' isty?
Na fotosiku masz różne linki od obrazka - bezpośredni link, miniaturka na forum, pełen rozmiar na forum... Wejdź w albumy i przy zdjęciu powinna być mniej więcej taka opcja - 'pokaż więcej kodów do obrazka'.
Tak, korsarz zdecydowanie lepiej niż pirat. Wiadomo, że korsarz to pirat, ale otrzymywał takie miano, gdy stawał się najemnikiem, a nie działając na własną rękę.
Kiedy ukazałem baseballistę robi zaproponował abym dodał mu statystyki .
Odpowiedziałem, że to ma być sportowiec, a nie wojownik. Powiedziałem, że może sam dodać baseballiście statystyki . A to, że nazwał go mocherowym beretem z maczugą, to już nie mam mu za złe
Kamyk pozwolił mi do basseball'isty jego dodać staty i to zrobiłem, bo niestety nie chce mi się zainstalować KAM Graphics Reader 1.02. Nie wiem dlaczego, ale wyskakuje mi błąd.
To może najpierw usuń tamten graphics reader i potem ściągnij ze stronki do folderu KaMa i zainstaluj(najlepiej też do folderu z Kamem ). Jakby jeszcze nie działało to pisz na pw nie tu. Albo spytaj się w przeznaczonym do tego typu spraw temacie.