Konkurs "Odkryj tajemnice rycerzy" rozpoczęty!

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Post autor: Blaszak »

AAAA!!!! Hahahahahahah!!! Mam, kurde, mam hasło ostatniej zagadki :D :D :D Jestem Genialny :D :D Rzeczywiście to było dosyć trudne, ale wystarczyło pomyśleć :twisted: :twisted: :twisted:
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

kurde, robię się zazdrosny :-P
czyżbyś walił na oślep hasła? :D
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Ja? Nigdy!! Umysł i tylko umysł. Jeśli rozwiążesz przyznasz że to nie było to bardzo trudne. :D

www.zestriddle.oz.pl
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

domyślam się, że będzie jak z misją 8., której się nie domyśliłem... wiadomo, że jak się zna odpowiedź, wydaje się proste... ale TYLKO wydaje ;-)
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Od ósmego jest to trochę trudniejsze. Fakt że mi łatwo mówić, ale jak kto rozwiąże to też powie co mu sie wydaje. Ale teraz mam inny problem. Mieszkam na wsi i mam tylko numer domu i miejscowość w której mieszkam, a wszystkie pola muszą być wypełnione, co mam zrobić np. z ulicą lub nr. mieszkania?

www.zestriddle.oz.pl
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

hmm... to dobre pytanie do ;ucbacha, ciekawe czy przewidział taki problem :-)
a propo 12. planszy... mała podpowiedź? :twisted:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Kiedy rozwiązałem zagadkę, uważam że lucbach powiedział wystarczająco dużo do zrozumienia tego hasła... Zresztą to bardzo miłe uczucie rozwiązania takiej zagadki samemu, z jak najmniejszą ilością podpowiedzi. Więc jeśli mi obyło się bez pomocy (wyjątek: podpowiedź lucbacha) a mam 14 lat, to wy na pewno dacie sobie radę :wink:

www.zestriddle.oz.pl
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

a co ma do tego wiek? ^^
liczy się bystrość umysłu... 12-;atek może w tym nawet 18-latka przewyższyć :P
owszem, z całą pewnością przyjemniej z jak najmniejszą liczbą podpowiedzi, ale np. gdyby nie mała podpowiedź - ósmej planszy bym wogóle nie przeszedł. A zdaje się taka prosta... Oczywiście nie mówiłem, że chcę do którejkolwiek planszy odpowiedź, mała podpowidź wystarczy... np. na co zwrócić głównie uwagę, by ostatecznie samemu pokombinować.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Macie rację: najprościej mówić o czymś, gdy zna się już odpowiedź :wink: . Myślę, że w tym przypadku cierpliwość to bardzo pożądana cecha...

Wiek, moim zdaniem, nie gra tu większej roli, przyznaję Ci rację Khelbenie. Blaszaku, czy chciałbyś, żeby ktoś kiedykolwiek dyskryminował Ciebie lub Twoje poczynania tylko ze względu na to ile masz lat? To, że rozwiązałeś, tylko bardzo dobrze świadczy o Tobie, a ktoś inny myśli po prostu w inny sposób. Kiedy pomyśli w jeszcze inny i zwróci uwagę na wyakcentowane w 12. planszy słowo (ugryzłem się w palce, które to wystukały na klawiaturze :wink: ), to też da radę :mrgreen: .

Do tej pory nie podpowiadałem, proszę, niech tak zostanie...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Przyznaję wam całkowitą rację :D A lucbachowi thx za radę z tym formularzem. :wink: A propos, te zagadki sa bardzo fajne, i wiem że istnieją jeszcze jakieś strony z takimi zagadkami, chociaż nie pamiętam adresów, więc jeśli wiesz lucbach, to powiedz skąd wziąłeś pomysł i ew. podaj jakąś stronkę :wink: Jeśli wie ktoś inny też proszę o jakieś linki lub o nazwę takich zagadek :D

www.zestriddle.oz.pl
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.