Nowa wersja strony knights.sztab.com i forum
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Posuwa się, ale niestety bardzo wolno. Nie mam wystarczająco dużo czasu. Ale po cegiełce i zbudujemy fortecę
. Zachęcam do nadsyłania screenów, które mogą znaleźć się w dziale "screeny" na nowej stronie.
//Edit
Tymczasem wypiszę, co już jest przygotowane (oprócz samego projektu w xhtml i css):
//Edit
Tymczasem wypiszę, co już jest przygotowane (oprócz samego projektu w xhtml i css):
- - strona główna,
- wstępniak,
- opisy budynków (tak, posłuchałem głosów, które pytały: "a gdzie jednostki i budynki?"),
- misje dla jednego gracza,
- kody,
- sterowanie klawiszami (by Khelben),
- czy wiedziałeś, że...?
- download,
- coś na "b", ale nie zdradzę
,
- informacje o bannerze,
- informacje o webmasterach,
- K&M w Wikipedii.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Posuwa się, ale niestety bardzo wolno. Nie mam wystarczająco dużo czasu. Ale po cegiełce i zbudujemy fortecę
. Zachęcam do nadsyłania screenów, które mogą znaleźć się w dziale "screeny" na nowej stronie.
//Edit
//Edit
Wczoraj uporałem się ze zrobieniem nawigacji w opisach obu kampanii. W nowej wersji nie mogła to już być flashowa mapka, jak teraz, bo generuje zbyt duży transfer na stronie.
//Edit
- - strona główna,
- wstępniak,
- opisy budynków (tak, posłuchałem głosów, które pytały: "a gdzie jednostki i budynki?"),
- misje dla jednego gracza,
- kody,
- sterowanie klawiszami (by Khelben),
- czy wiedziałeś, że...?
- download,
- coś na "b", ale nie zdradzę
,
- informacje o bannerze,
- informacje o webmasterach,
- K&M w Wikipedii.
//Edit
Wczoraj uporałem się ze zrobieniem nawigacji w opisach obu kampanii. W nowej wersji nie mogła to już być flashowa mapka, jak teraz, bo generuje zbyt duży transfer na stronie.
lucbach,