Edytor Misji Yody

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Pablo1517
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 31 sie 2007, 22:25

Post autor: Pablo1517 » 23 sty 2008, 00:28

uuu, to widzę, że mało elastyczna konstrukcja :P. Trzeba przewidywać takie zmiany na potem, żeby właśnie nie trzeba było potem zmieniać multum rzeczy. Będziesz to dalej robił?

Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum
Posty: 105
Rejestracja: 05 kwie 2007, 18:42

Post autor: eks » 27 sty 2008, 10:03

No kiepsko Ci coś Yoda idzie,miałeś popracować na feriach a tu już koniec ferii.Mam nadzieje,że jeszcze będziesz pracował przy edytorze.

Awatar użytkownika
Yoda
Użytkownik Forum
Posty: 52
Rejestracja: 03 sie 2007, 23:42
Kontakt:

Post autor: Yoda » 02 lut 2008, 08:09

No kiepsko Ci coś Yoda idzie,miałeś popracować na feriach a tu już koniec ferii.Mam nadzieje,że jeszcze będziesz pracował przy edytorze.
Nie chodzi o to że mi kiepsko idzie - ja po prostu nic nie robię! Na forum ostatnio w ogóle mnie nie było... Echhh zajęty mocno jestem - poza tym mam chwilowo kilka problemów prywatnych i nie mam czasu zajmować się edytorem i programowaniem... Czasem coś w weekend siądę i skrobnę, a poza tym mam nową produkcję na głowie :wink: Tak więc, chwilowo musicie poczekać :cry:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 » 02 lut 2008, 15:10

dziwny troche tene dytor, gdyby mapą przewijalo sie jak w grze i byly by wsyztskie budynki zolnierze itd, to bedzie najlepszy jaki znam :D

Awatar użytkownika
Yoda
Użytkownik Forum
Posty: 52
Rejestracja: 03 sie 2007, 23:42
Kontakt:

Post autor: Yoda » 02 lut 2008, 20:59

gdyby mapą przewijalo sie jak w grze i
A jak się przewija?
byly by wsyztskie budynki zolnierze itd
Ludzie spokojnie... to tylko silnik :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 » 03 lut 2008, 00:17

chodzi mi o to,z e jak grasz i np. za sam bok ekranu przesuniesz strzalkę to pozycja ekrany ci sie rpzewija
edit:Yoda, tak w ogole widze, ze znasz sie calkiem dobrze an tym.. :p a masz mozliwosc stworzenia nowej jednostki do Kam?

//pierwsze ostrzeżenie za ortografię, bo to już któryś raz z kolei. Popraw proszę błędy! To utrudnia bardzo czytanie!
//lucbach

Pablo1517
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 31 sie 2007, 22:25

Post autor: Pablo1517 » 07 lut 2008, 01:00

Powiedz mi kolego Lucbachu, gdzie ty widzisz tu choć jeden błąd ortograficzny, dodając, że kolega wyżej nie używa polskich znaków? Ja tu widzę same literówki... Robienie Edytora map ma bardzo mało wspólnego z robieniem modów do gry. Tym bardziej, że to tyle edytor map co generator kodu misji :P tylko, że graficzny. Mający na celu umożliwienie tworzenie misji nawet osobom nie znającym składni kodu tychże plików z misjami.

Zrobienie nowej jednostki do KaM'a ma teorytycznie każdy XD

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 07 lut 2008, 13:00

Pablo1517 pisze:Powiedz mi kolego Lucbachu, gdzie ty widzisz tu choć jeden błąd ortograficzny, dodając, że kolega wyżej nie używa polskich znaków? Ja tu widzę same literówki...
Otóż informuję Cię - kolego Pablo1517 - że błędami ortograficznymi nie są tylko pomyłki związane z zapisem "ż", "rz", "ó", "ch" itd. Błędy ortograficzne to wszystkie błędy, które zakłócają postać graficzną wyrazu - więc również literówki. Potocznie mówi się na nie właśnie tak, a językoznawcy zaliczają je do błędów ortograficznych. Litera "a" zamiast "ą" też jest błędem ortograficznym.

Jako że to post nie na temat, odpowiedz tu kiedy go przeczytasz, skasuję to wyjaśnienie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

ODPOWIEDZ