Dokładnie nie jestem pewny kedy wyjdzie cały czas w wolnych chwilach ją robię. Więc to nie jest tak, że prace stoją w miejscu. Wczoraj dodałem kolejną planszę. Miałem trochę problemów technicznych z programem ale już jest wszystko ok. Zastanawiam się czy nie dać jej w 2 częściach czyli pierwsza część i kilka plansz a potem epizod 2 kontynułacja pierwszej jako dodatek co o tym myslicie ?
A i jeszcze jedno tworząc tą grę zaczołem myśleć nad nową a mianowicie RPG nawet mam juz wymyślony i w połowie zrobiony system walki, efektowny turowy coś w stylku jak był w GORKI 17, ale nad tym jeszcze pomyślę. Można by było powołać jakoś organizację czyli jkilka osób które by mi w tym pomagały, oczywiście to by był nasz wspólny projekt przedewszyskim potrzebni by byli ludzie od wyciągania grafik i układania ich w poszczególne foldery. Osoba która pisała by teksty dialogi, pobocznych misji, itp.
Ok moze będziesz mi przesyłał grafiki, ale jeszcze dam ci znać co do gry RPG.
Co do obecnej gry K&M Turniej własnie przemówiła gra to znaczy dodałem dziś lektora czytjącego teksty narazie tylko do 2 misji bo tyle udało mi się nagrać, ale to niebawem sie zmieni. Tymczasem chciałem poznać wasze zdanie o grze K&M Turniej i zamieściłem sądę.
Drwal pisze:Twoja gierka jest niezła. Kiedy zobaczyłem screeny aż mnie zatkało!
Czyżby ktoś tu oceniał książkę po okładce? Po zrzutach można powiedzieć, że gra zapowiada się interesująco, jednak by po samych obrazkach wydać opinię, że cała gra jest niezła? Z tego typu wypowiedzią mógłbyś poczekać przynajmniej do pojawienia się wersji alfa.