No witam dema już nie dam raczej nowego, jestem na końcowej fazie produkcji gry tzw. mini gry przypomniałem sobie ze to jest mini gra więc postanowiłem ją już powoli kończyć i więcej nie rozbudowywać. Poświecę swój zapał na grę RPG. Może kiedyś jak gra K&M Turniej się spodoba wyjdzie kontynuacja ale to się okaże. Co do gry RPG to będę robił ją w MMF 2 bo TGF jest ograniczone strasznie. Wszystkich chętnych do pomocy zapraszam, niech to będzie nasze przedsięwzięcie .
K&M Turniej ukończono:
Dźwięk: 40%
Mapy: 90%
Muzyka: 80%
Lektor: 80%
Całość: 72,5 %
To na tyle jak się sprężę może w tym miesiącu wyjdzie pełna wersja gry.
Jak na razie każdy zaczęty turniej i, jak i ten tutaj został wraz z planami zagrzebany. Sam autor oznak życia nie daje, toteż nie spodziewam się że ustalonym składem zagracie w najbliższym czasie nawet jedną potyczkę. Polecam pisanie chętnym prywatne wiadomości w celu umówienia się na rozgrywkę. Gdzieś w sąsiednim temacie kandydaci do roli wirtualnego przeciwnika umieszczali swoje dane kontaktowe.
Powiem tak zbyt ostatnio nie miałem czasu i prace stoją w miejscu chodź ich kres wydaje się bliski, bywa że najprostsze rzeczy są jak najdalsze Zostało tylko nagranie kilku dźwięków no i sprawdzenie całej gry pod względem czy da sie przejść ja bez większych problemów. Cierpliwości pozdrawiam.