Propozycje postaci

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman »

nom fajny, ale gdzie miałbyć ten miód - w gospodzie nie miejsca :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 »

albo moze oddzielny budynek "hata pszczelarza" i tam pomocnicy wynosza to do spihlerza a miod zanosza do gospody ktora miod daje zamiast wina

jak sie skonczy wino to pija miod :]

2 pomysl ogrodnik bedzie pielegnowal ogrody winnice pola by plony szybko rosly
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

w jakiejś nowej części możnaby ustawić wybór towarów dla gospody. Np. w jednej gospodzie byłby miód zamiast wina, a w innej na odwrót 8)
Adm
Użytkownik Forum
Posty: 163
Rejestracja: 21 gru 2005, 13:47
Lokalizacja: Zielona góra

Post autor: Adm »

mar244 pisze: :arrow: piechur z lanca na koniu
:arrow: pikiner na koniu
[/quote]

Właściwie wykluczyłbym lekką jazdę z toporem, a dałbym z lancą - w żadnej innej gre ani obrazku nie widziałem jeźdźca z toporem
mar244 pisze: :arrow: mzoliwosc przechodzenia w ruzne epoki :niedowiarek:
:arrow: samobujcy z prochem
:arrow: armaty
:arrow: trebusze :D
:arrow: ruzne rasy ludzi np wojownicy, egipcjanie itp
To już by nie była gra K&M.
mar244 pisze: :arrow: katapulty ktore wycinaja las
:?: :?:
mar244 pisze: :arrow: wieze obserwacyjne
Jakby obronna nie mogła pełnić tej samej funkcji
gg: 3151723
Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 »

mogla by pelic ta sama funkcje !!

wieze oraz mury !!
Obrazek
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany
Posty: 178
Rejestracja: 21 sty 2006, 22:12
Lokalizacja: Łódz

co jest

Post autor: tick »

panowie trzcigodni koledzy (zwłaszcz marr)nie zapominajmy ze to jest KM unikatowy
tytół wdziale gier strategicznych opierający sie na kultóze sredniowiecza trebusze i armaty były pod koniec tego okresu a jezdziec kony z łukiem to raczej nie był w tym okresie na wyposarzeniu armi europy takie gry jak AOE czy Empire eartch mają taką modifikacje jak przechodzenie pomiedzy wiekami czego w km nie ma i moim zdaniem popsóło by to gre co innego stocznie i cech chandlowy nie zapominajmy iz sredniowiecze to okres jak ujme czasy ognia miecza i miesni a nie prochu czy lotnictwa
ta gra ma swoja fabółe i nie starajmy sie jej a siłe zmieniac dodając do niej cos co by nie miało sensu na daną epoke(średniowiecze) bo wyjdzie nam jakis rpg albo strzelanka albo co gorsza marna strategia poprawcie mnie jesli sie myle
pozdro :smiesne:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 26 lut 2006, 00:55
Lokalizacja: Z nienacka

Post autor: Blaszak »

Może dyplomata co :?: W grze sieciowej na większą ilość osób można by dyplomatę wprowadzić, starałby się o sojusz itp. Co wy na to?
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Aliba
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 07 kwie 2006, 17:17

Post autor: Aliba »

bezsensu z tym dyplomata. poprostu w interface masz taka mozliwosc i koniec a nie jakies wymyslanie. :obrazony:
Awatar użytkownika
kubarychle
Użytkownik Forum
Posty: 73
Rejestracja: 08 cze 2006, 12:06
Lokalizacja: Ze wsząd
Kontakt:

Post autor: kubarychle »

Mógłbym wymieniać godzinami...

jednostki:
:arrow: janczarzy
:arrow: szpiedzy
:arrow: konni łucznicy
:arrow: łucznicy z ogniowymi strzałami
:arrow: król
:arrow: dałbym równirz możliwość składania jednostek np. klikamy sobie na pancerz, miecz i wychodzi stworzona przez nas jednostka :| :) :D :) :|
Obrazek
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch »

A jak klikniemy wszystkie? :D
ODPOWIEDZ