Ja osobiście nie martwię się o rozwój KaM. Lewin i Krom jak na razie bardzo dobrze (i bardzo szybko) radzą sobie z tworzeniem edytorów. W tej chwili możemy stworzyć mapę, dołożyć budynki i jednostki. Tworzenie AI też jest coraz mniejszym problemem - nie trzeba już wszystkiego pisać w notatniku.
Także wydaje mi się, że gdy skończą z edytorami może zerkną w stronę bugów gry. Zgadzam się z Michaloff'em, żę Barbarian nie ma monopolu na rozkodowywanie gry, szczególnie jeśli komunikacja między jej fanami jest znakomita (przynajmniej dla mnie fakt, że ludzie z Australii, Rosji, Danii i paru innych stron świata na bieżąco informują się o swych postępach).
Prośba do programistów ^^
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- BananowyJasio
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
Rzeczywiście, powstaje wielki projekt. Jednak jest to remake KaM tworzony przez StarGazera (czyli jednego z ważniejszych programistów KaM, to ten sam gość, który kiedyś dał nam BARDZO ciekawe grafiki z wersji alpha...)PinCheR pisze:dla mnie najważniejszym jest K&M 2 (bodajże The Knight na stronie Niemieckiej się zadeklarował, że zrobi. nie wiem czy to aktualne czy nie, ale kiedyś chyba się zadeklarował)
Crimson (king) Michailoff