Witam.
Z nudów stworzyłem ten oto programik:
Download
Jest to testowa wersja. Program pokazuje listę tematów z misjami w dziale "Nowe misje: pisanie skryptów i download", których nazwy zaczynają się na "[nowe misje]".Po zaznaczeniu jednego z nich otwiera się strona z tym tematem. Narazie wyświetla tematy z 4 ostatnich stron.
Proszę o ocenę i o opinie o jego przydatności (ogólnie najważniejsza jest opinia o przydatności). Jeśli się spodoba może go rozwinę.
KaM Missions - program
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
- Użytkownik Forum
Hej, ten program wydaje się tak bezużyteczny, że chyba go ściągne!
Edit: Tak, tak beznadziejny. Nie wiem, czemu ma to służyć
. Przecież czeka nas "Centrum misji". Myślę, że będzie na tyle dobre, że takie programiki nie będą miały znaczenia.
Jezu jak chciało Ci się marnować na to czas
Edit: Tak, tak beznadziejny. Nie wiem, czemu ma to służyć

Jezu jak chciało Ci się marnować na to czas
Zapraszam do tematu z moimi misjami - proszę o przeczytanie notki...
- BananowyJasio
- Użytkownik Forum
Programik - owszem ciekawy. Moim zdaniem można się nim pobawić, ale do jakichś szczytniejszych celów nie będzie się nadawał. Centrum misji to swoją drogą - na razie lucbach nie zdradza, kiedy się pojawi.
Także zrób, co masz zrobić, zrób coś na zapas, żebyś miał czas nudzić się kiedy powstanie centrum misji - wtedy będziesz miał okazję do stworzenia ciekawszego programu, który będzie pobierał informacje bezpośrednio stamtąd, a w związku z tym na pewno będzie miał większe możliwości.
Jeśli jednak nudzisz się śmiertelnie polecam przedstawić swoje referencje Lewinowi oraz Kromowi, albo chwycić się za ich programy i dać coś z siebie w postaci nowych misji.
Pozdrawiam

Jeśli jednak nudzisz się śmiertelnie polecam przedstawić swoje referencje Lewinowi oraz Kromowi, albo chwycić się za ich programy i dać coś z siebie w postaci nowych misji.

Pozdrawiam