Patch Service Release 3 w drodze!

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Jakie masz nadzieje wobec SR3?

Ogromne, dobrze, że ktoś wziął te sprawy w swoje ręce
77
59%
Duże, mam cichą nadzieję na małą rewolucję
30
23%
Jest mi to obojętne
17
13%
Małe, ciężko będzie pobić to, co dokonał Barbarian
2
2%
Żadne, to będzie niewypał
5
4%
 
Liczba głosów: 131

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 25 gru 2010, 19:06

OK, to co udało mi się potwierdzić, przekazałem dalej.

Co do ostatniego - ten sam błąd potrafi napsuć w atakach, głównie je wyłącza.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Mirek_KSW
Użytkownik Forum
Posty: 12
Rejestracja: 23 wrz 2007, 14:16

Post autor: Mirek_KSW » 02 lut 2011, 12:25

Witam,
Gdy próbuje zainstalować patcha wyskakuje mi komunikat "instalator wykrył, że zainstalowana wersja gdy jest aktualna " wie ktoś o co chodzi ? dodam że instalowałem od nowa gre pare razy i nic ale za to na moim drugim kompie zainstalowało się bez problemu.
Stop Islamizacji Europy!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 03 lut 2011, 20:42

--- Oryginalny post z 2.02.2011 15.02 ---

http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 9417#39417

W tej samej ścieżce edytora rejestru zmień (lub dodaj, jeśli nie ma) wartość klucza "Version" na jakąś starszą, np 1.58 SR2 lub 1.53

--- Dodano 3.02.2011 20.42 ---
Dyskusja o problemie dokończona jest w dziale obok (zamieszczony patch w formacie 7z):
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2542

Przy okazji, ten patch ma zmienioną jedną linijkę tekstu, żeby tekst "drewniana tarcza" nie wystawał poza panel. Jeśli kogoś to drażni, a nie wpadł na to, że można to samemu poprawić LIBDecoderem, może ściągnąć gotowy text.lib do podmiany:
http://kuba11100.c0.pl/kam/patches/text.lib
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Burszuras
Użytkownik Forum
Posty: 41
Rejestracja: 04 sie 2008, 19:38
Lokalizacja: z Olkusza (osieka)

Post autor: Burszuras » 15 maja 2011, 08:00

Czy planowane są jakieś większe bugfixy w SR3, czy Betę 7 można już pomału ochrzcić mianem RC?
TARANEM ICH!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 19 lip 2012, 18:59

Polska odsłona wersji RC patcha ujrzała w końcu światło dzienne. Zmian jest niewiele - parę poprawek błędów językowych i zmniejszona agresywność wrogów w kilku misjach kampanii TSK, omyłkowo zmieniona we wcześniejszej becie.
http://www.knightsandmerchants.net/foru ... ?f=8&t=862
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Leonid6as
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2012, 22:05

Post autor: Leonid6as » 22 wrz 2012, 14:03

Witam, mógłby mi Ktoś wrzucić tego najnowszego patcha do KaM rc2?Bo jak ściągam z knightsandmerchants.net to pisze, że mam zainstalowaną tę wersję.
Niech mi ktoś wrzuci w formie archiwum!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 22 wrz 2012, 14:19

Musisz przeinstalować grę, jeśli miałeś wcześniej poprzednią betę/RC patcha; musi on być wgrany na czystą instalację lub SR2.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Leonid6as
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2012, 22:05

Post autor: Leonid6as » 22 wrz 2012, 17:04

Oczywiście, że przeinstalowałem i to nic nie dało.Nawet jak przeniose folder z np Program Files do innego folderu to też jest tak samo.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 22 wrz 2012, 19:33

To jeszcze spróbuj tego (tylko pamiętaj, że ścieżki muszą się zgadzać):
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 8007#38007
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Leonid6as
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 16 wrz 2012, 22:05

Post autor: Leonid6as » 22 wrz 2012, 22:12

Nadal nic próbowałem z 32 bitowym i 64 ale cały czas to samo.A ścieżki próbowałem takie:E:/Km Tpr, E:E:/KMTPR, E:/KaMTPR, KAMTPR,C tak samo jak z E i jeszce:C:/Program Files/KMTPR.C:/Program Files/KM Tpr itditd.Nic i nic.Da się tego patcha tpr_pol_16rc2.exe do archiwum dać bo nic nie pomaga....

ODPOWIEDZ