[zobacz screeny] SZOK!!! KAM pierwotna wersja ALFA!

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 22 lis 2010, 18:58

Skończyły się pomysły, chęci, lub ludzie doszli do wniosku, że nie warto pracować nad czymś, czego i tak nie będzie można dodać do gry (lub nie będzie to miało sensu).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
szymonn55
Użytkownik Forum
Posty: 37
Rejestracja: 08 lis 2010, 14:37

Post autor: szymonn55 » 22 lis 2010, 19:59

Ale prace szły całkiem dobrze, a pomysły są ciekawe wystarczy tylko znaleźć kilku chętnych lub przekonać innych do tego :|

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 22 lis 2010, 20:22

szymonn55 pisze:Ale prace szły całkiem dobrze, a pomysły są ciekawe wystarczy tylko znaleźć kilku chętnych lub przekonać innych do tego :|
Chętnych nie brakuje... brak jest kompetentnych. Zresztą przeczytaj dokładnie post kuby11100:
czego i tak nie będzie można dodać do gry (lub nie będzie to miało sensu).

Awatar użytkownika
szymonn55
Użytkownik Forum
Posty: 37
Rejestracja: 08 lis 2010, 14:37

Post autor: szymonn55 » 23 lis 2010, 17:27

DeBe pisze:Chętnych nie brakuje... brak jest kompetentnych. Zresztą przeczytaj dokładnie post kuby11100:
czego i tak nie będzie można dodać do gry (lub nie będzie to miało sensu).
Może znajdzie się jakiś sposób żeby dołączyć to do gry, zresztą po przeczytaniu całego tematu doszedłem do wniosku, że gdy poszuka się czegoś w internecie zwłaszcza na zagranicznych stronach, lub na jakimś innym forum można coś zrobić, np. przeczytaj ze 3 strony wstecz tego tematu . :|

//Poprawiłem pola cytatu | kuba11100

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 23 lis 2010, 18:18

Najbliżej osiągnięcia czegokolwiek realnego jest Krom (z ekipą) ze swoim remake'iem - otwartoźródłowym, więc nawet jeśli nie zaimplementuje prostego dodawania modyfikacji, to będzie mógł to zrobić kto inny.

Obstawiam, że nikt nie będzie w stanie odczytać (lub w szczególności dodać) całkowicie tych danych z głównej binarki.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
szymonn55
Użytkownik Forum
Posty: 37
Rejestracja: 08 lis 2010, 14:37

Post autor: szymonn55 » 23 lis 2010, 18:28

Ale nie którzy (na pewno nie ja) znają się na takich rzeczach...

Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum
Posty: 698
Rejestracja: 05 paź 2011, 10:03

Post autor: janosiczek » 12 paź 2011, 12:54

Przejrzałem cały temat i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem.. kurde.. szkoda ze firma miała tak mało kasy... mogła by to być naprawde niezła gra gdyby mieli te kilka tysiaków więcej... mgła wojny, dużo budynków, mury, ahh pięknie by było... moje nadzieje mam w kam remake.

Awatar użytkownika
szymonn55
Użytkownik Forum
Posty: 37
Rejestracja: 08 lis 2010, 14:37

Post autor: szymonn55 » 12 paź 2011, 13:41

Kam Remake to nie będzie raczej to samo ;/

Quzo
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 27 mar 2014, 10:28

Post autor: Quzo » 03 kwie 2014, 21:55

Witam
Nie za bardzo znam się na tym nowym KaM Remake, ale chciałbym się dowiedzieć czy można w jakiś sposób mieć dostęp do innych budynków oraz jednostek?

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII » 03 kwie 2014, 22:19

Nie wiem o co dokładnie dla waszmościa chodzi, ale zgaduję, iż mowa o budynkach, które nie są dostępne w menu budowy?
Jeżeli o to się rozchodzi, to odpowiedź brzmi "tak". Poprzez edytora map istnieje możliwość postawienia ratusza i warsztatu wojennego, jednak są one całkowicie bezużyteczne, bowiem nic w nich wytworzy się nie da.
Obrazek

ODPOWIEDZ