Zgadzam się zupełnie - od tej wypowiedzi aż bije ignoranctwo i brak znajomości tematu! (A to pierwszy krok do zostania prawdziwym Dzieckiem NeoToczek pisze:Z punktu widzenia 19-latka, który ma inne priorytety życiowe uważam, że podsuwając taki argument w dyskusji balansujemy na granicy zdrowego rozsądku.robi29 pisze:każdy by mógł się pochwalić ilością godzin w tę grę![]()
Jakby to powiedzieć... Eufemistycznie - czym innym w życiu się możecie chwalić... Naprawdę...
Dodano: Naturalnie dałem "nie", bo jak widzę to XFire to żal mi naprawdę wszystkich dzieciaków, które gonią w rankingach czasu spędzonego przed kompem zamiast spędzać czas w jakiś bardziej rozwijający sposób... Nasuwa mi się taki dowcip - można go dostosować do XFire, Tibii, WoW'a i Bóg jeden wie czego jeszcze. Mam nadzieję, że nie ma wśród Was Janów zarejestrowanych na Xfire:
To tyle. Mam nadzieję, że lekceważenie bije z tej wypowiedzi i zniechęca Was do mojej godnej pogardy osoby.Jasio przychodzi do mamy:
- Mamo, mamo, mam problem, chyba jestem gejem
- Nie szkodzi synku, ważne że nie masz konta na XFire

... A, wbrew pozorom, granie jest dużo bardziej pożyteczną czynnością niż np. czytanie książek - w końcu nie ma turniejów czytania książek, gdzie główną nagrodą bywa spora ilość gotówki, co?

BTW - żart niezbyt mnie rozbawił, nawet nie zważając na fakt, że celuje we mnie i moich znajomych

- -'Joker pisze:Ale pocisk Toczek! Masz rację... Też dałem Nie. Ponieważ nie mam zielonego pojęcia o tym XFire. A poza tym jest wiele wiele innych for o K&m...
Jest zasada: Jak się czegoś nie wie, to się nie odzywa... czemu równie dobrze nie dałeś "Tak", bo nie masz zielonego pojęcia "o tym Xfire", hę?
Popieram postawę usera krzysiek_000 - on sprawdził, zanim wydał werdykt