Brak budynków w misjach

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Brak budynków w misjach

Post autor: Kasparo96 »

Witam, zacząłem się bawić pojedyńczymi misjami, dlaczego jak zmieniłem zmieniłem gracza AI 2 na 1, czyli grałem graczem drugim, to nie było widać budynków? Proszę o pomoc! Nie widać spirzchu, a bez niego nic nie zrobię...
Co trzeba zrobić by grać graczem innym? :?:
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Dodaj odsłonięcie terenu w miejscu spichrza i innych budynków, inaczej się nie pojawią.

Nie zapomnij też o kilku dodatkowych parametrach, których dawna drużyna gracza nie będzie miała (cała zakładka AI) - możesz chcieć coś przestawić.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Kasparo96 »

Spróbuję z tym odsłonięciem :galy:

//edit: Udało się, wielkie dzięki :cyklop:
ODPOWIEDZ