Knights Province - playtesting Alpha

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Krom
Użytkownik Forum
Posty: 109
Rejestracja: 10 maja 2008, 09:16
Kontakt:

Knights Province - playtesting Alpha

Post autor: Krom » 15 lip 2015, 21:16

For a change I was playtesting the Knights Province Alpha tonight. Here are some actual screens from the game: http://www.knightsprovince.com/2015/07/ ... the-alpha/
Creator of Knights Province: http://knightsprovince.com
Creator of KaM Remake: http://kamremake.com
Creator of World Racing modding tools: http://krom.reveur.de

Awatar użytkownika
Diego
Użytkownik Forum
Posty: 103
Rejestracja: 20 lip 2007, 12:25
Lokalizacja: Poznań/Konin

Post autor: Diego » 18 lip 2015, 18:30

Look really awesome!
I want playtesting too! ;)

..and I have question: I'm asking, that graphics of people and environment will be upgrade ? ;>

For example, that people (helpers) are too fat xD
smile ; )

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 25 lip 2015, 20:14

On tu bywa rzadko, odpowiedz mu na stronie kamremake ;)

Krom
Użytkownik Forum
Posty: 109
Rejestracja: 10 maja 2008, 09:16
Kontakt:

Post autor: Krom » 26 lip 2015, 08:01

All units are placeholders (will be changed)
I do like them to be fat, a bit like dwarfs )
Creator of Knights Province: http://knightsprovince.com
Creator of KaM Remake: http://kamremake.com
Creator of World Racing modding tools: http://krom.reveur.de

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 03 sie 2015, 14:00

Można już grać w Alphę Knights Province! http://www.knightsprovince.com/2015/08/alpha-1-is-out/

Jest pełna błędów i niedopracowań, ale mi już się bardzo podoba, wciąga jak stary dobry KaM :D.

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 04 sie 2015, 22:27

Dzięki za info, jakbyśmy mieli passy do strony głównej to dalibyśmy newsa. Niestety Lucbach nie odpowiada.

Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum
Posty: 63
Rejestracja: 01 lut 2006, 21:54
Lokalizacja: KRAKÓW

Post autor: Lord Gidoo » 05 sie 2015, 09:37

Zapowiada się nieźle - widać, że bardzo mocno inspirowane KaM'em :) Czy u Was też nie widać postaci tak jak u mnie? http://zapodaj.net/cfd3ccb5a4c17.png.html

The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 774
Rejestracja: 29 maja 2012, 20:26
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: The Viking » 05 sie 2015, 13:50

U mnie nawet nie chce działać :?

Awatar użytkownika
Tiank
Użytkownik Forum
Posty: 84
Rejestracja: 06 lip 2013, 20:03
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Tiank » 05 sie 2015, 16:44

@Gidoo, u mnie widać, jak masz takie bugi, to najlepiej zgłaszaj to Kromowi.

Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum
Posty: 63
Rejestracja: 01 lut 2006, 21:54
Lokalizacja: KRAKÓW

Post autor: Lord Gidoo » 07 sie 2015, 16:30

Hi Krom! You did a good job! It looks really promising. :)

I know it's alpha but I found a problem with visibility of units. In my previous post I put a link to screenshot.

My config:
Win7 64bit
Intel Core i5-4200M
8gb RAM
Nvidia GeForce GT 720M

ODPOWIEDZ