Edytor terenu by Krom

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy edytor misji wyjdzie czy nie?

Tak
61
82%
Nie
5
7%
Nie mam zdania
2
3%
Jak wyjdzie, to będzie to bubel
6
8%
 
Liczba głosów: 74

Krom
Użytkownik Forum
Posty: 109
Rejestracja: 10 maja 2008, 09:16
Kontakt:

Post autor: Krom »

Featured KaM Editor 0.6d features new feature - Magic Water. It aligns waterflow across all interconnected water tiles, neat and tidy :)

Download location at: http://krom.reveur.de/index.php?t=kam_tools
Creator of Knights Province: http://knightsprovince.com
Creator of KaM Remake: http://kamremake.com
Creator of World Racing modding tools: http://krom.reveur.de
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Wow! Thanks! This is very helpful. :D Good job!
Awatar użytkownika
Mar1
Użytkownik Forum
Posty: 11
Rejestracja: 06 sty 2011, 17:11

Post autor: Mar1 »

Witam a wie ktoś jak edytować formacje obronne AI ? Komputer na mapce którą edytuje ma tylko 4 formacje AI, chciałbym mu dodać więcej.

Ogólnie to czy można dodawać polecenia produkcji wojska i ustawiania ich w wyznaczone miejsce ?
Chcesz pograć online? Zapraszam do sieci Hamachi: Nazwa: KAM_TSK hasło: 123 - ostatnio często gramy! - mój nick Mar1
Chciałbyś zmierzyć się 1v1 - pisz na gg 3515318
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Do tego służy edytor misji.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
The Husarz pl
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 21 lip 2012, 19:20

Post autor: The Husarz pl »

Mi w edytorze nie działa zakładka objects :smutny:
Taranem ich !
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Sprawa poruszana setki razy, przykładowo:
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2337
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... ght=#35792

Lub ściągnij wersję stąd, jeśli powyższe rozwiązania nie działają:
http://kuba11100.c0.pl/kam/editors/km_editor_06e.7z
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Potrzebujemy innych sposobów przedstawiania odpowiedzi na notoryczne zapytania... Ludzie nie czytają, bo tematy są nudne i długie, a wskazówek na patelni również brakuje.
The Husarz pl
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 21 lip 2012, 19:20

Post autor: The Husarz pl »

Dobra ale jak wkładam do folderu to mam czarną mapę i nic sie nie da zrobic
Taranem ich !
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1664
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

kuba11100 pisze:Lub ściągnij wersję stąd, jeśli powyższe rozwiązania nie działają:
http://kuba11100.c0.pl/kam/editors/km_editor_06e.7z
...o ile nie mylisz edytorów - w edytorze misji będziesz mieć czarną mapę jeśli nie ustawisz ścieżki do KaM w opcjach (menu Opcje -> Ustaw folder KaM lub Options -> Set KaM directory).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
ODPOWIEDZ