Program do nagrywania K&M i robienia screenów

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum
Posty: 217
Rejestracja: 31 sie 2007, 10:58

Program do nagrywania K&M i robienia screenów

Post autor: Durendal »

witam wszystkich, w końcu udało mi się znaleźć program którym można nagrać K&M i robić screeny dobrej jakości.

Oto link do programu:
http://www.topshareware.com/ZD-Soft-Gam ... -43396.htm

Od razu jak włączycie program to zarejestrujcie go, wybierzcie zakładke register i wpiszcie te kody:
Name: [moderacja]
Code: [moderacja]

Konfiguracja: w zakładce video wybierzcie od razu folder zapisywania filmów na pulpit (żeby nie wchodzić co chwile w folder programu), na lewo od "config" jest zakładka, wybierzcie tam "XviD MPEG-4 Codec (nie wiem co to daje ale z tym film ma grafikę jak w grze i najmniej zacina :))

w video size zaznaczcie full screen i fpsów na maxa, czyli 30

Jak ktoś ma bardzo dobrego kompa to film nie będzie w ogóle zacinał a grafa będzie jak w grze, ja mam procka 3.2 giga i zacina mi ale niewiele, prawie tego nie widać :)

W zakładce audio przesuńcie suwak na maxa w górę i to już tyle :) ze screenami sobie na pewno poradzicie :)

Klawisz nagrywania to F9 ale można go zmienić :)

//lucbach
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

Trzeba mieć włączony ten program, żeby nagrywać?

Edit: Mam za słabego kompa, żeby nagrywać :smutny: Już kiedy miałem włączony program to się cieło, a jak zacząłem nagrywać to się nie dało grać :(

PS. Jakiś badziewny dzwięk jest :glupek:

//Nie można było tego niestosownego wyrazu zastąpić np. takim "badziewne", czy "beznadziejne"?
//Khelben
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum
Posty: 217
Rejestracja: 31 sie 2007, 10:58

Post autor: Durendal »

Ja dźwięk mam w bardzoi dobry

Cav ustaw sobie tą pierwszą opcje, nie full screen i 15 fps, to nie będize Ci zacinało ale grafa będize brzydka
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Name: (...)
Code: (...)
To nielegalne, zaproponuj PW po te informacje.

W jakim formacie ten program nagrywa filmiki?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

AVI i WMV
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Acha, dzięki, no to super. Szkoda tylko, że nie jest darmowy...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum
Posty: 217
Rejestracja: 31 sie 2007, 10:58

Post autor: Durendal »

jest darmowy tylko że bez rejestracji będziesz miał w głównym lewym rogu napis stonki czy coś w tym stylu

Te kody mam od wujka bo on ma oryginalny program i mi je dał, bo ma inny program, więc ja jestem właścicielem tego kodu i podzieliłem się nim z wami :P
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Yhm, ta jasne... każdy kto dostaje taki kod, staje się jego właścicielem.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

W sumie to by było logiczne... :P
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

No teraz da się grać :D Zrobiłem film, ale przycina się, kolory są dziwne i dzwiek jakby to była gitara elektryczna :lol:

PS. Jak się nie ma licencji to max 1min można nagrywać :/
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
ODPOWIEDZ