Problem - gra sieciowa

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Pretorius
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 31 lip 2007, 13:00
Lokalizacja: Tychy

Problem - gra sieciowa

Post autor: Pretorius » 28 cze 2008, 00:27

Szukałem podobnych tematów - niestety bez pozytywnego skutku. :?

Po radzie udzielonej na forum sciagnełem KM TSK i dałem kopię bratu bysmy mogli pograc przez siec. :D
Probowalismy opcji "poloczenie szeregowe" niestety przy probie dołączenia do gry mnie wywalalo do wina a bratu wyskakiwal komunikat o bugu. :coongada::
Probowalismy tez mozliwosci poloczenia przez "tcp/ip dla directplay " niestey tam od razu w momencie rozpoczecia gry sie ona zacinała... :?:
Slyszalem o czyms takim jak Service Realese Pack który debuguje gre lecz nie wiem czy dziala on na TSK w ogole. Moze nasuwa wam się jakaś sugestia lub solucja rozwiazania tego problemu. Prosze o pomoc jeszcze raz. :P

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 28 cze 2008, 00:29

Jakie macie łącza (prędkośc itp.) ?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Pretorius
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 31 lip 2007, 13:00
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Pretorius » 28 cze 2008, 00:45

Ja i on koło 320 kbps (osobno)

Awatar użytkownika
jegrek
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 13 kwie 2008, 15:24
Lokalizacja: masz kaM'a

Post autor: jegrek » 13 sie 2008, 22:07

A nie ma przez tcp/ip? Bo w tpr jest i na tym sie przez hamka gra.

Awatar użytkownika
Król Zielonych
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 20 wrz 2008, 15:25

Post autor: Król Zielonych » 20 wrz 2008, 20:05

Może mi ktoś obrazkami wytłumaczyć jak mogę zagrać z kimś kto ma kompa obok czyli w tym samym domu

Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 » 20 wrz 2008, 21:00

Co wy kombinujecie? ^^ Zainstalujcie hamachi i po kłopocie chłopcy. ;]
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe » 20 wrz 2008, 22:09

Król Zielonych pisze:Może mi ktoś obrazkami wytłumaczyć jak mogę zagrać z kimś kto ma kompa obok czyli w tym samym domu
Chciałbym, ale mi się kredki skończyły...
Teraz na poważnie: nie trafiłeś w temat...
A tak poza tym z tego co sobie przypominam na forum jest wyjaśnione co i jak... także obrazkami.

Awatar użytkownika
Król Zielonych
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 20 wrz 2008, 15:25

Post autor: Król Zielonych » 21 wrz 2008, 16:52

Widzę tamten komputer ale kiedy che si połączyć to pokazuje mi się :

The operation could not be completed in the specifid time-jak mam się połączyć

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 05 mar 2009, 13:37

niemoge grac przez neta czego??? kto mi pomoze????????????? :?: prosze o pomoc!!! :| chetni do pomocy niech wejda na temat niemoge grac przez neta!!!!! i odpisza dzieki! :cry:

Awatar użytkownika
KaM TPR
Użytkownik Forum
Posty: 11
Rejestracja: 18 lut 2009, 18:57
Lokalizacja: Wyszanów

:(

Post autor: KaM TPR » 15 mar 2009, 15:10

Mam problema.Gry próbowałem grac przez neta w K&M(przez hamachi),gra była,ale zacinała się i to silnie.Dało się grac ale nic nie wychodziło.Pomożecie coś?PLIS :(

ODPOWIEDZ