Problem z grą sieciową

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Problem z grą sieciową

Odpowiedz z cytatem

Post autor: fanTSK »

Gdy próbuję właczyć grę sieciową to mi sie nie włącza
klikam
1) gra sieciowa
2) net-games
3) przez chwilę nie mogę ruszyć myszką
4) pojawia się komunikat "połączenie zostało zerwane"

W jaki sposób mogę to zmienić ew. naprawić słyszałem o programie Hamachi, czy przez ten program się gra?
Mam SR2.
Proszę o pomoc!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Człowieku, tego Net-Games w ogóle nie ma! To stary jak świat projekt, który nie wypalił, twórcy zaś, przy pisaniu gry dodali go na zapas (w instrukcji jest nawet napisane, że zostanie otwarty w niedalekiej przyszłości...). Poza tym jest już kilka tematów o nazwie "Problem z grą sieciową" więc pisz na przyszłość w którymś z nich.

PS. I jeszcze jedno - nikt nie gra przez sieć w TPR, bo podobno każdy widzi co innego... Ale to tylko taki szczegół.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Zozol92 pisze:nikt nie gra przez sieć w TPR, bo podobno każdy widzi co innego... Ale to tylko taki szczegół.
Ja grałem. I to nieraz. Bardziej podobają mi się tamtejsze misje, być może spowodowane jest to tym, iż są rzadsze i mniej popularne. Na bodaj 10 rozgrywek jedynie 2 skończyły się właśnie w ten nieciekawy sposób, z brakiem finału. Chociaż... jeden z nich był w krainie rwącej rzeki, a ta misja chyba nie pojawia się w rozgrywce sieciowej TPR.

Jeśli chodzi o pana fanTSK, nie mogę dodać nic ponadto, co napisał kolega Zozol. Wystrzegaj się zakładania na przyszłość takich tematów, po prostu.
Awatar użytkownika
fanTSK
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: fanTSK »

Dzięki, czyli trzeba grać na TSK... aha
uff mam płytkę :lol:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

z tego co pamietam na tpr tez sie grało dawno dawno... dawno temu przez ten program na H hamahi czy cus i jakos nie było problemów ale......... płynie rzeka płynie pffffff
Odpowiedz