Poradnik gry sieciowej

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
crash
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 04 paź 2007, 13:02

Post autor: crash » 05 paź 2007, 22:04

a wiec mam problem zrobilem tak samo jak kazaliscie wpisalem ip serwer i rzeczywiscie go widze ale nie moge sie polaczyc;/ czy ktos wiec ocb ?


prosze .... nc

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 06 paź 2007, 10:01

To raczej problem, tego co założył serwer
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

lewy
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 15 gru 2007, 18:46

Problem

Post autor: lewy » 15 gru 2007, 18:49

Mam pewien problem, a raczej małe zapytanie. Chce zagrać z Bratem w KAM TPR przez netka. Ogólnie wymiatamy obydwaj w tą gre. Brat mieszka jakieś 10 km odemnie. Możecie mi powiedzieć krok po kroku jak z nim zagrac? Bardzo prosze.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 15 gru 2007, 18:51

W pierwszym poście tego tematu masz dokładną instrukcję.

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 16 sty 2008, 20:06

Witam

Mam pewien problem otóż.

Chce sobie zagrać z kolega w TSK ogólnie mamy wszystko te same wersje jesteśmy w hamachi mamy wyłączone zapory no ale gdy ja zakładam grę to kolega nie widzi jej i na odwrut.
Proszę o Pomoc!! :cry: :cry: :cry:
Ostatnio zmieniony 17 sty 2008, 09:06 przez DonKamillo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 16 sty 2008, 21:23

a przepisujecie numer ip kolegi do okienka które się pojawia przy dołączaniu?

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 17 sty 2008, 09:05

Tak oczywiście ze przepisujemy lecz nadal nic nie widzi mojej gry :smutny:

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 17 sty 2008, 13:45

A kto zakłada serwer? I jakie macie IP (zew. czy wew.)?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 17 sty 2008, 14:07

ja mam zewnętrzne a kolega nie wiem jakie.Zakładaliśmy i ja i on ale dalej nic

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 17 sty 2008, 14:28

Nie, bo kiedyś graliśmy, ktoś powiedział, żeby włączyć 800 (on zakładał), a ja włączyłem 1024, ale widziałem grę.
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

ODPOWIEDZ