Poradnik gry sieciowej

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 17 sty 2008, 14:32

A ja z knajkiem grałem i on włączył inną niż ja i mnie nie widział :)

Awatar użytkownika
DonKamillo
Użytkownik Forum
Posty: 27
Rejestracja: 16 sty 2008, 19:54

Post autor: DonKamillo » 17 sty 2008, 14:37

Próbowaliśmy i na osobnej i na tej samej ale dalej nic ogólnie wszystko było dobrze ale nie wiem czemu nie może wyszukać gry

Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 » 23 sty 2008, 14:38

mam pytanie, czy tam gdzie jest polre do wpisania ''sesja'' wlasnie tam mam wpisać IP??

czy do TSK jest jakis patch? Bo na głównej stronie KAM niby costam jest, ale nie dziala strona jak otwieram :/

Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 » 23 sty 2008, 15:43

Obrazek

Tu wpisujesz swoje IP.

Nie ma patcha do TSK, wielokrotnie o tym pisano :?

toudi158
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 05 lut 2008, 01:09

witam

Post autor: toudi158 » 05 lut 2008, 01:12

witam, dziś z qmplem ze stancji chcieliśmy sobie pograć w kiM, tak najpierw oboje jesteśmy podłączeni do reutero/wzmacniacza sygnału a następnie od reutera do liveboxa, mamy oboje zewnetrzne ip i nie możemy połączyć się w grze. łączymy sie lecz po prostu jest sekunda gry i zacinka miał tak ktos?

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 » 05 lut 2008, 18:37

Tam miałem to już wiele razy. Wyłącz wszystkie programy (nie potrzebne), które zwalniają neta. :wink:
Jakie macie prędkości???

toudi158
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 05 lut 2008, 01:09

Post autor: toudi158 » 06 lut 2008, 18:52

no my mamy takie same prędkości bo z jednego neta korzystamy ale my chcemy w lanie grać , oboje podłączamy się pod jeden reuter i wszystko jest ok ale tylko jedna sekundy gry i zacinka i wyskakuje mi albo jemu zeby nacisnał spacja w celu wznowienia czegoś tam lub f1 do wyjścia

Awatar użytkownika
kaspri
Użytkownik Forum
Posty: 7
Rejestracja: 14 paź 2008, 11:14

Post autor: kaspri » 15 paź 2008, 19:40

A ja mam pytanie a mianowicie:

Zalozylem gre w sieci podalem koledze IP z HAMACHI on je wpisal i nie widzial gry zalozonej przeze mnie dalczego ???

lesio
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 11 sty 2009, 14:29

Post autor: lesio » 11 sty 2009, 14:32

Cze kto ze mną zagra przez sieć?

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 11 sty 2009, 16:47

Być może, ale na pewno nie w tym temacie.

ODPOWIEDZ