Mam TSK , ale mam router i nie mogę grać .

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

pietrzu89
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 23 lis 2010, 18:07

Post autor: pietrzu89 » 26 lis 2010, 12:38

mam problem chce zagrać na lanie z kolegą. Łączymy sie bezprzewodowo siecią typu ad hoc czy jest to możliwe bo jakoś nie możemy sie połączyc??

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 26 lis 2010, 16:10

Ile jeszcze razy zadasz to samo pytanie?
Raz już odpowiedziałem. Poza jednym dodatkowym krokiem wszystko ustawia się tak samo, jak w grze po kablu.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

michalpro4
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 08 gru 2010, 21:20
Lokalizacja: janów lubelski

Post autor: michalpro4 » 01 sty 2011, 18:27

Ej ludzie a jakie jest hasło do sieci knights and merchants może wiecie???

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 01 sty 2011, 22:10

Jakiej sieci? Hamachi? Zdawało mi się, że każdy, kto mówił tu o swojej sieci, podawał do niej hasło. Bo jest więcej niż jedna. Znacznie więcej.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ