Jak grac przez sieć?

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

KrychaPro
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 11 gru 2010, 10:13
Lokalizacja: jm

Jak grac przez sieć?

Post autor: KrychaPro »

Witam drodzy gracze! Chcialem sie spytać jak zagrać przez siec.Prosze o szybka odp
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Przecież wyżej masz temat o grze sieciowej. Dla Ciebie, wklejam go TU.
michalpro4
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 08 gru 2010, 21:20
Lokalizacja: janów lubelski

Post autor: michalpro4 »

błagam pomużcie moji koledzy sobie grają a z moim 1 kolegą niemoge dlaczego? jak włączam gre sieciową wpisuje nazwe pózniej robi sie na gurnym lewym rogu cos tam cos tam i mi się scina co robic?????????
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

W lewym górnym oknie z reguły wyskakuje okno dodatkowych parametrów - w przypadku klasycznej skórki Windowsa może ono być całkiem czarne. Po wybraniu opcji TCP/IP musisz tam podać adres IP hosta.

Jeśli chcesz zadać kolejne pytanie to wyjaśnij też, co to jest to "coś tam coś tam".
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
michalpro4
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 08 gru 2010, 21:20
Lokalizacja: janów lubelski

Post autor: michalpro4 »

hej ludzie a na grze sieciowej mozna np grac player kontra kompy?
----------
a jak mi się wtedy ścina myszka to co???
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli »

michalpro4 pisze:hej ludzie a na grze sieciowej mozna np grac player kontra kompy??????????
Nie.
Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Kasparo96 »

To kup nowa :!:
michalpro4
Użytkownik Forum
Posty: 19
Rejestracja: 08 gru 2010, 21:20
Lokalizacja: janów lubelski

Post autor: michalpro4 »

aha dzięki :D a co to host?????;?
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Użytkownik Forum
Posty: 739
Rejestracja: 03 sie 2009, 02:43
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Sir Feliks »

-.-
angielskiego nie uczą?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Host

może być? a może za trudne? :lol:
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
Awatar użytkownika
Kasparo96
Użytkownik Forum
Posty: 66
Rejestracja: 11 gru 2010, 09:47
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Kasparo96 »

W niektórych szkołach, angielski nie jest obowiazkowy :shock:
Niestety :smutny:
ODPOWIEDZ