Mapy MultiPlayer

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Grywasz w kama przez sieć?

Tak! :)
7
39%
Sporadycznie...
3
17%
Nie, ale zamierzam!
5
28%
Nie!
3
17%
 
Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Mapy MultiPlayer

Post autor: Joker » 04 lip 2011, 17:39

Czy da się mapy z TPR, przenieść do Kam TSK i grywać na nich z innymi?
Oraz jeżeli ktoś ma zamiar zrobić, lub zrobił mapę MP, niech wstawi w tym
dziale, chętnie (Ja) ktoś pobierze... :wink:

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 04 lip 2011, 18:27

Mapy do gry przez sieć są akurat takie same w obydwu wersjach.

Jeśli chodzi o same tekstury, pisałem już o tym kiedyś:
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=1905
Możesz dla którejś z fabrycznych map zrobić misję sieciową i normalnie grać.
Joker pisze:Oraz jeżeli ktoś ma zamiar zrobić, lub zrobił mapę MP, niech wstawi w tym dziale, chętnie (Ja) ktoś pobierze... :wink:
Dział od tego już jest... ;)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 04 lip 2011, 19:41

Dziwne, to czemuż Khelos mówił, że mapy w TPR MP, są ładniejsze? :wink:

Awatar użytkownika
popol
Użytkownik Forum
Posty: 129
Rejestracja: 30 cze 2006, 18:28
Lokalizacja: Inowrocław

Post autor: popol » 16 lip 2011, 14:39

Dzisiaj zrobiłem mapę :)
Jak chcesz, to sobie na niej pograj i jak znajdziesz jakiś błąd, to napisz (jeszcze w nią nie grałem)

http://www.multiupload.com/INI2JJY3PT
Obrazek

ODPOWIEDZ