Od niedawna gram sobie przez sieć dzięki nowemu REMAKE.. (oczywiście pod innym nickiem) nie mniej jednak chcę zapytać się was dlaczego Polacy grają tak egoistycznie? Kiedy wchodzę w rozgrywkę wolę grać z Rosjanami w teamie albo zagranicznymi, bo wiem, że jak to będzie Polak to kiedy przyjdą na atak nikt mi nie pomoże lub jak ja pójdę na atak, to albo będzie czymś zajęty, albo postawi za moimi rycerzami swoich i spokojnie poczeka aż mi wytłuką wszystkich i dopiero się włączy lub zazwyczaj wycofa.

Druga sprawa to coś czego nie mogę przeboleć: czas pokoju i teamy. O ile pamiętam w starej grze przez sieć nie było żadnych teamów (chodzi mi o to, że można było tworzyć sojusze zaznaczając użytkowników, ale można było ten sojusz zerwać). A przede wszystkim można było zagrać w 8 osób każdy przeciwko sobie. A teraz porobili jakieś teamy. Ciekawe to jest zwłaszcza na różnych mapach, ale takie mapy jak np. przez pustynię, w którą grałem w 2002 r. przez sieć w oryginalne KAM TPR wolałbym zagrać tak jak w oryginale a nie z podziałem na 4 teamy..