Sieci hamachi

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum
Posty: 217
Rejestracja: 31 sie 2007, 10:58

Sieci hamachi

Post autor: Durendal » 10 wrz 2007, 17:30

jak ktoś założył sieć i ma tam parę osób to niech napisze tutaj, bo mam już dość ciągłego szukania numerów gg z forum i pisania do danych osób na gg

Pablo1517
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 31 sie 2007, 22:25

Post autor: Pablo1517 » 11 wrz 2007, 01:06

Hamachi Session:
nazwa/name: Knights_Merchants ;
haslo/pass: knight ;

:P

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 11 wrz 2007, 07:19

Przez Hamachi w Kama sie nie da grac

PS. Cos nie moge polskich znakow wpisywac :zamurowany:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum
Posty: 217
Rejestracja: 31 sie 2007, 10:58

Post autor: Durendal » 11 wrz 2007, 08:05

Oczywiście że się da grać, tak samo w gre Tzar gram przez hamachi lecz w więkoszości przypadkach nie da się grać bo też są super lagi, to poprostu zależy od połączenia i szybkości neta

Pablo1517
Użytkownik Forum
Posty: 74
Rejestracja: 31 sie 2007, 22:25

Post autor: Pablo1517 » 11 wrz 2007, 21:09

Da się, tylko ze trzeba grać w grę podstawową bez dodatków, np to co mamy do ściagniecią tutaj - TSK. W dodatku razem z patchem musi być jakiś błąd, gdyż gra się nie samowicie tnie na necie, a w samo TSK jak sięgra przez neta to działą super, wiem bo gralęm, zero zacinania. Szkoda ze akurat wtedy przegrałem xD

Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum
Posty: 169
Rejestracja: 15 paź 2007, 17:13
Lokalizacja: Jeszcze tego nie ustaliłem.

Post autor: Omnixus » 17 paź 2007, 22:43

Lorys pisze:Oczywiście że się da grać, tak samo w gre Tzar gram przez hamachi lecz w więkoszości przypadkach nie da się grać bo też są super lagi, to poprostu zależy od połączenia i szybkości neta
Możesz podać serwa na Tzar?
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 18 paź 2007, 07:12

Cav może nie wyłączyłeś firewola? Bo on blokuje połączenie poprzez hamachi :)

Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav » 18 paź 2007, 13:39

Ja jak chciałem grać przez hamachi z Lorysme, to nic nie pomogło, a z Robim to od razu...
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!

Gadzislaw
Użytkownik Forum
Posty: 253
Rejestracja: 14 paź 2007, 14:48
Lokalizacja: Sztum

Post autor: Gadzislaw » 20 paź 2007, 10:24

Nazwa Sieci: KM-TPR
Hasło Sieci: Knigths

Zapraszam :P

Ale ja i tak nie mogę grać, bo mam giga zwiechę 4000.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 20 paź 2007, 10:57

Zaraz każdy tu będzie swoją sieć zakładal, załóżcie jedną i z niej to korzystajcie.

ODPOWIEDZ