Sieci hamachi

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Gość

Post autor: Gość » 21 lis 2007, 21:10

Ja mam nową sieć jest tam 5 osób tylko ale jak wejdziecie to będzie więcej osób wchodzcie i miłego grania i nazwa knights merchants hasło knights jak nie takie to nic nie wpisujcie czesc :D

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Posty: 1051
Rejestracja: 01 wrz 2007, 14:05
Lokalizacja: ....Radom....
Kontakt:

Post autor: Dexor » 23 lis 2007, 10:21

Nie wiem po co następna, jak już jest sieć hamachi - stabilna. Jest 3 posty wcześniej :?

Diagonal
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 26 lip 2008, 11:13
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Post autor: Diagonal » 26 lip 2008, 15:33

Sieć jest pełna :(
Up the Iron's

Awatar użytkownika
jegrek
Użytkownik Forum
Posty: 17
Rejestracja: 13 kwie 2008, 15:24
Lokalizacja: masz kaM'a

Post autor: jegrek » 13 sie 2008, 12:02

Kamyk pisze: Z tego co wiem to jest na odwrót. Jak się ma wewnętrzne IP(neostrada) to bez hamachi nie da rady :P
I mam taką wskazówkę dla tych którym się nie chce połączyć z innymi-wyłączcie firewalla.
Tak masz racje i jest to prawdą, w Polsce grałem tylko przez hamachi, nawet w lanie.

Co do pomysłu z jedną siecią jest dobry, np nazwa: knights.sztab.com, a hasło takie samo. I jak ktoś by chciał zagrać, włącza hamachi i pyta sie kogoś kto jet czy chce grać i ten sie zgadza albo nie.

PsychoL'
Użytkownik Forum
Posty: 4
Rejestracja: 02 lis 2008, 20:48

Post autor: PsychoL' » 03 lis 2008, 08:54

Heh znowu nikogo nie ma na serwerze powyżej:].
A niby taki duży.Jeżeli to sprawia taki problem
że nikt nie umie serwa założyć, to ja to zrobie.
Nazwa: K&M_Serv 1
Pass: knights
Serwer będzie na razie offline,
gdyż nie zostawiam włączonego kompa
gdy nie ma mnie w domu.
Oficjalny start dzisiaj o godzinie 15.30.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 03 lis 2008, 09:02

Lol, a umówiłeś się z kimkolwiek na rozgrywkę?
Granie przez sieć w KaM nie spotyka się obecnie w naszej społeczności wbrew pozorom z tak dużą popularnością jak w zamierzchłych czasach. Tworzenie nowych misji zdecydowanie przebiło ten trend, czego powodem najprawdopodobniej jest brak różnych niedogodności i błędów spotykanych w trakcie gry sieciowej. Nie spotkamy już tłumów chętnych właśnie do wirtualnych potyczek, które jeszcze kilka lat temu wpisywały się tłumnie do tematów z informacjami "o kontakcie".

Cavv
Użytkownik Forum
Posty: 214
Rejestracja: 26 paź 2008, 17:40
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Cavv » 03 lis 2008, 14:44

Cóż, granie przez sieć w Kama nie jest najlepszym pomysłem, ja próbowałem kilkanaście razy, a może 2-3 udało mi się dograć do końca :roll:
Veni ergo sum ))

Awatar użytkownika
Soul34
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 18 paź 2008, 16:16

Post autor: Soul34 » 08 lis 2008, 11:37

MAcie tu serwer hamachi login: kamowicze PAss: kam :)

Awatar użytkownika
Franek89
Użytkownik Forum
Posty: 33
Rejestracja: 01 lis 2008, 20:12

Post autor: Franek89 » 11 lis 2008, 11:52

jak ktoś chętny do gry to najczęściej jestem na hamaczim na servwie Kam_TPR_TSK, albo niech ktoś wejdzie na mojego login:Franek89 hasło:a
Albo jak ktoś nie gra przez hamaczi i ma zew ip to na gg 3051564

Awatar użytkownika
Okami
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 17 lip 2008, 19:57
Lokalizacja: Kurai mori de
Kontakt:

Post autor: Okami » 01 sty 2009, 17:05

Założyłem serwer na hamachi...

Nazwa:
KaM_TSK_REL_V1.3_POL

Hasło:
kam

Jednoczcie się kamowicze TSK z wersją REL V1.3 POL
Yume mita sekai ga dokokani aru nara...
Sagashi mi ni yukou...

Obrazek

ODPOWIEDZ