Sieci hamachi

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 10 lip 2009, 07:35

Start -> Uruchom -> cmd -> polecenie ipconfig
Jeśli adres jest z przedziału:
10.0.0.0 - 10.255.255.255
172.16.0.0 - 172.31.255.255
192.168.0.0 - 192.168.255.255
To jest to adres prywatny.
Tora1996 pisze:PS z informatyki jestem ciulowy, mam tylko 5 :oops:
Jak wygląda informatyka w szkołach każdy wie...
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kotman
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 15 lip 2009, 01:17
Lokalizacja: Płońsk

Post autor: kotman » 15 lip 2009, 01:34

jeśli ktoś chce pograć to zapraszam na hamachi
K&M123
hasło : 123
i pisać na gg 11742599

Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum
Posty: 169
Rejestracja: 15 paź 2007, 17:13
Lokalizacja: Jeszcze tego nie ustaliłem.

Post autor: Omnixus » 16 lip 2009, 14:03

A z routerem da się grać???

Awatar użytkownika
koczis12
Użytkownik Forum
Posty: 45
Rejestracja: 10 lip 2008, 19:49
Lokalizacja: Barlinek

Post autor: koczis12 » 16 lip 2009, 23:12

Witam
Mam pewien problem z grą w sieci przez Hamachi, ktoś już to zgłaszał, ale nie uzyskał odpowiedzi.
Chodzi o to, że gdy gram z kolegą w Knights and Merchants przez sieć, on nie widzi moich żołnierzy, ani ja nie widzę jego. Gdy ja niszczę mu budynki, nie jest to dla niego widoczne i na odwrót, gdy ja niszczę mu budowle on tego nie widzi.
Nie wiem czym jest to spowodowane, ale czy da się to jakoś "naprawić"?
Może chodzi tu o IP, a może to poprostu lagi?
Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam!

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 17 lip 2009, 08:51

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

Awatar użytkownika
koczis12
Użytkownik Forum
Posty: 45
Rejestracja: 10 lip 2008, 19:49
Lokalizacja: Barlinek

Post autor: koczis12 » 17 lip 2009, 14:03

Bardzo dziękuje za odpowiedź!

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 02 sie 2009, 09:34

Koczis12 Jeżeli wtedy grałeś w TPR to normalne. Nie grałeś z kimś tylko z komputerem. A jeżeli w TSK , To był błąd

Awatar użytkownika
Papaj
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 08 gru 2008, 20:01
Lokalizacja: Kotulin

Post autor: Papaj » 14 sie 2009, 17:14

zapraszam na Hamachi
nazwa: kam-multi2
hasło: kam
Obrazek

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 16 lis 2009, 10:06

Założyłem sieć dla tych którzy ,,Grają''.. Czasami mi się nudzi i chętnie zagram..
ID: Kam_TSK
Hasło: kam1
,,Ci którzy będą zajmować miejsca dla innych a nie będą aktywni przez długi okres będą usuwani.. :lol:

Masqas
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 12 gru 2009, 17:28

Post autor: Masqas » 12 gru 2009, 17:32

Zapraszam

Siec: kam-mt

Haslo:123


Zapraszam graczy co sa czesto online :)

ODPOWIEDZ