POMOCY NOWY KOMP WINDOWS XP VISTA
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
POMOCY NOWY KOMP WINDOWS XP VISTA
Po włączeniu gry gdy chcem np. porobić rekrutów to muszę myszką pare razy klikać by wyszedl rekrut a co zrobić zeby za jednym razem wychodził.
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Re: POMOCY NOWY KOMP WINDOWS XP VISTA
To Twój system to w końcu Windows XP czy Windows Vista? Możesz nie wiedzieć, ale to są naprawdę różne systemy. :Pjopik323 pisze:Po włączeniu gry gdy chcem np. porobić rekrutów to muszę myszką pare razy klikać by wyszedl rekrut a co zrobić zeby za jednym razem wychodził.
Na rozwiązanie problemu widzę tylko jedno rozwiązanie, nie wiem jak w Viście, ale w XP było coś takiego jak tryb zgodności, po ustawieniu systemu Windows 98 lub 2000 gra mi zawsze na XP działała żwawiej.
No i SR, nagraj sobie SR2, może też coś pomoże. No i przeszukaj forum, podejrzewam, że ktoś już miał takie problemy.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Po tytule tematu trudno do tego dojść, ale po treści wnioskuję, że to Vista.
Lagi myszy? Spróbuj tego (2 tematy niżej
), albo po prostu zwalniaj przycisk myszy po dłuższym czasie.
Lagi myszy? Spróbuj tego (2 tematy niżej
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
W panelu sterowania to możesz sobie zmienić wygląd kursora, szybkość dwukliku czy jeszcze inne coś. Na stare gry to Ci niewiele pomoże. Możesz albo pokombinować z trybami zgodności, albo zrobić tak jak to jest opisane w podanym przez Kubę temacie, czyli nagraj sobie VirtualBoksa, z systemem Windows 95 czy Windows 98SE (może być nawet GNU/Linux, bo u mnie wszystko śmiga po prostu rewelacyjnie) i wtedy się pobawić.jopik323 pisze:To vista. MI sie wydaje ze to trzeba w kompie nastawic w panelu sterowania mysz ale niewiem jak dobrze nastawic. Sr2 nie pomógł zabardzo.
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Pozwala Ci na odpalenie jednego systemu w drugim. Dzięki temu możesz obok Visty odpalić inny system, taki, ktory jest bardziej zgodny z KaM. Tylko, że jak napisał poprzednik, wczesne Windowsy nie mają pelnego wsparcia, więc lipa. Ale możesz zawsze spróbować. :Pjopik323 pisze:A tak dokładniej co robi ten virtual box?