POMOCY!!!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

orzhov pisze:[ocenzurowano] ZA POMOC DZIEKI

;]\

polaczki ^^
Przyjacielu, jeśli nie znamy rozwiązania problemu, to się tym nie chwalimy. Widocznie nikt nie wie, jak rozwiązać ten Twój.
Jeśli nie chcielibyśmy Ci pomóc, to byś tu gadał sam ze sobą.
Próby pomocy były, udzieliło się kilka osób, które miały jakieś pomysły i pomóc chciały.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
krokkodillo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krokkodillo »

@rTeq pisze:
orzhov pisze:[ocenzurowano] ZA POMOC DZIEKI

;]\

polaczki ^^
Przyjacielu, jeśli nie znamy rozwiązania problemu, to się tym nie chwalimy. Widocznie nikt nie wie, jak rozwiązać ten Twój.
Jeśli nie chcielibyśmy Ci pomóc, to byś tu gadał sam ze sobą.
Próby pomocy były, udzieliło się kilka osób, które miały jakieś pomysły i pomóc chciały.
Rozwiazanie jest proste,

Wejdz do DX diag, zakladka: Display1, wylacz sprzetowa akceleracje directdraw, pamietaj zeby w grze sprawdzic czy rozdzielczosc jest obslugiwana.

pzdr

krokkodillo
Dunham
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dunham »

witam.. mam ten sam problem, który kolega opisał w tym temacie..
gra zawsze dzialala jak mialem ja na plytce.. teraz sciagniete wersje nie chca, przez ten blad, ktory wyskakuje po ustawieniu trybu zgodnosci : (DD..itd) bez ustawiania tego trybu poprostu blad.. i ze nastapi zamkniecie,blad pliku KM_TPR.exe widze ze jest tu na to odpowiedz tylko nie wiem jak znaleźć plik " DX diag, zakladka: Display1, wylacz sprzetowa akceleracje directdraw " mam rozdzielczosc 1280x960 .. system Windows XP(wersja 2002) service pack 2 z gory dzieki za pomoc:)
krokkodillo
Użytkownik Forum

witam

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krokkodillo »

jak uruchomic dxdiag:

wcisnij klawisze: windows + R
pojawi ci sie okno z wierszem polecenia, wpisz :dxdiag
wcisnij ok.

Jezeli masz zainstalowanego directX'a powinno ci wyskoczyc okno z konfiguracja. Ekra1 to zakladka gdzie znajdziesz przyciski wylacz akceleracje szpetowa.

Ja zauwazylem ze giera chodzi u mnie zgodnie z trybem zgodnosci: Windows 2000, plus musze odlaczac dodatkowy ekran, zeby uruchomic gierke. A co do akceleracji to dalej mam wlaczana. Gra mi sie wyburacza jak nie podam dobrej rozdzialki w menu gry.

Mam nadzieje ze moja podpowiedz pomoze ci w ustawienu gry.

pzdr
Dunham pisze:witam.. mam ten sam problem, który kolega opisał w tym temacie..
gra zawsze dzialala jak mialem ja na plytce.. teraz sciagniete wersje nie chca, przez ten blad, ktory wyskakuje po ustawieniu trybu zgodnosci : (DD..itd) bez ustawiania tego trybu poprostu blad.. i ze nastapi zamkniecie,blad pliku KM_TPR.exe widze ze jest tu na to odpowiedz tylko nie wiem jak znaleźć plik " DX diag, zakladka: Display1, wylacz sprzetowa akceleracje directdraw " mam rozdzielczosc 1280x960 .. system Windows XP(wersja 2002) service pack 2 z gory dzieki za pomoc:)
Odpowiedz