po zainstalowaniu gra nie chce sie uruchomic. POMOCY!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
przemlem
Użytkownik Forum

po zainstalowaniu gra nie chce sie uruchomic. POMOCY!

Odpowiedz z cytatem

Post autor: przemlem »

Tylko ekran robi sie czarny, potem mruga na szaro i wraca do windowsa. W dodatku gdy chcę zainstalować najnowszy patch Service Release 2, wyskakuje komunikat: "Instalacja została przerwana, ponieważ K&M TPR nie została poprawnie zainstalowana lub nie jest dostępny plik Runtime Visual Basic 6?
Kochani pomóżcie, spędziłem juz kilka godzin na forach, zainstalowałem Runtime Visual Basic i Directx i próbowałem przeinstalować i nic. Czemu wyrzuca ten komunikat i czemu gra nie rusza?

Dodam tylko, że mam XPa a kilka lat temu na Win2000 przeszedłem całą KAM1 bez żadnych kodów. Chciałem sobie wrócić do tej superanckiej gierki a tu kiszka...
pomóżcie, please
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Durendal »

ściągnij tą grę z forum, zainstaluj ten program, nie pamiętam jak się nazywał i na pewno Ci pójdzie. Zainstaluj przy okazji patcha SR2
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
przemlem
Użytkownik Forum

pomocy please

Odpowiedz z cytatem

Post autor: przemlem »

czy można by troszkę bardziej precyzyjniej "zainstaluj ten program, nie pamiętam jak się nazywał i na pewno Ci pójdzie" niestety nie pomaga zbytnio. Natomiast "Zainstaluj przy okazji patcha SR2" jest komentarzem nieco chybionym skoro pisałem że nie mogę zainstalować patcha bo mi wyrzuca komunikat o błednej instalacji.
czy możnaby troszkę konkretniej?
wielkie dzieki
pk
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Może ściągnąłeś gre z jakiegoś trefnego źródła :cyklop:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Odpowiedz