Problemy z forum
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Problemy z forum
Przepraszam, nie wiedziałem, w którym dziale napisać, więc zamieściłem tutaj.
Otóż mam 2 problemy z forum (ciekawe czy inni też je mają).
Pierwszy jest taki, że w temacie "An opinions by Dark Lord campaign in english" (czy jakoś tak), za każdym razem, gdy klikam aby zobaczyć ostatni post, pojawia się informacja "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu". To samo jest, gdy klikam na pozostałe 2 końcowe strony tematu. Nie chce więc mi się przewijać po jednej stronce, aż znajdę ostatniego posta, przez co w ogóle nie czytam tego tematu (skończyłem może na 9 stronie).
Drugi jest taki, że często w trakcie przeglądania forum, zdarza mi się, że nagle znikają wszystkie oznaczenia "Nieprzeczytanych postów" (zazwyczaj się to dzieje, gdy jest właśnie dużo tych nowych). Wtedy się trzeba męczyć z datami i przypominaniem sobie, o której godzinie się ostatnio było na forum.
Czy inni też mają te błędy i czy da się to jakoś naprawić ?
Otóż mam 2 problemy z forum (ciekawe czy inni też je mają).
Pierwszy jest taki, że w temacie "An opinions by Dark Lord campaign in english" (czy jakoś tak), za każdym razem, gdy klikam aby zobaczyć ostatni post, pojawia się informacja "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu". To samo jest, gdy klikam na pozostałe 2 końcowe strony tematu. Nie chce więc mi się przewijać po jednej stronce, aż znajdę ostatniego posta, przez co w ogóle nie czytam tego tematu (skończyłem może na 9 stronie).
Drugi jest taki, że często w trakcie przeglądania forum, zdarza mi się, że nagle znikają wszystkie oznaczenia "Nieprzeczytanych postów" (zazwyczaj się to dzieje, gdy jest właśnie dużo tych nowych). Wtedy się trzeba męczyć z datami i przypominaniem sobie, o której godzinie się ostatnio było na forum.
Czy inni też mają te błędy i czy da się to jakoś naprawić ?
Moge ci pomóc tylko w 1
Zawsze tak jest te strony powstają niepotrzebnie i nie ma na to rady.
Zawsze tak jest te strony powstają niepotrzebnie i nie ma na to rady.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
A ja mam takie pytanie jak umieścić animacje pod swojimi postami bo w profil jest tylko emblemat z galeri ...
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Jedynie co mam to tylko to pierwsze. Tak jak Duch napisał to też tak robię, że zawsze na końcu linku jest od 0 czy 10 do nieskończoność i jak nie ma w 120 to może być na 110, a jak nie ma to 100 itd. Tego drugiego na szczęście nie mam, ale za to mam nowy bug
. Kiedy pisze posta przy końcu wyrazu i linijki to jak naciskam spację to kreska nie przechodzi w następną linijkę. Czy u was też tak jest?
- Michailoff
- Moderator