Problem .Exe

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

madhunt
Użytkownik Forum
Posty: 1
Rejestracja: 30 paź 2007, 19:59

Problem .Exe

Post autor: madhunt »

Gdy gram w kampanie TSK i TPR po jakims czasie wylancza mi gre i włancza sie okienko Knights and Merchants.exe pisze cos o wysyłaniu błedow co to jest ??
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum
Posty: 1010
Rejestracja: 27 cze 2007, 22:37
Lokalizacja: z chipsów Lays

Post autor: DeBe »

Patch SR2 powinien naprawić ten błąd.
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum
Posty: 169
Rejestracja: 15 paź 2007, 17:13
Lokalizacja: Jeszcze tego nie ustaliłem.

Post autor: Omnixus »

Miałem dokładnie to samo SR2 na 99,9% pomoże.
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Też miałem to samo i musiałem z tym chodzić z 6-7 lat, bo nie wiedziałem co jest i nie miałem internetu. Niestety dopiero w tym roku w czerwcu naprawił mi ten błąd SR2 ze strony głównej. KaMa mam od chyba marca-maja 2000r i po ponad siedmiu latach SR2 zainstalowałem, ale w TSK nie było tego, a TPR miałem jakoś 2001r. ;)
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum
Posty: 169
Rejestracja: 15 paź 2007, 17:13
Lokalizacja: Jeszcze tego nie ustaliłem.

Post autor: Omnixus »

Lol ja tak samo nie wiedziałem o co z tym exe chodzi. Myślałem że mi się płyta popsuła. Nawet nie wiesz jaki byłem szczęśliwy kiedy udało mi się to uruchomić i działało. (tak samo od 5-7 lat nie mogłem rozwiązać tego problemu)
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
miki_normal
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 04 lis 2007, 21:54

Post autor: miki_normal »

A czy moze ktoś powiedzieć gdzie można pobrac tego patcha i co z nim zrobić?? Mimo iz mam obie wersje to gram w tylko TSk bo własnie TPR tak mi sie wyłącza.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff »

miki_normal pisze:A czy moze ktoś powiedzieć gdzie można pobrac tego patcha i co z nim zrobić?? Mimo iz mam obie wersje to gram w tylko TSk bo własnie TPR tak mi sie wyłącza.
Chodzi o patcha do TPR? Jest on na naszej stronie w dziale download.
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
Belth
Użytkownik Forum
Posty: 8
Rejestracja: 03 lis 2007, 19:37

Post autor: Belth »

Tez to mam i jak sciagam to nie moge zainstalowac (brakuje jakiegos programu c micro...) sciagam ten program instaluje i dalej to samo !
pomocy ... :cry:
miki_normal
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 04 lis 2007, 21:54

Post autor: miki_normal »

Hmmm widac mało spostrzegawczy jestem bo szukałem tam;)
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch »

Czyżbym został ostatnim z ostatnich, którzy nie mają patch' a? :P
Obrazek
ODPOWIEDZ