Gdy gram w kampanie TSK i TPR po jakims czasie wylancza mi gre i włancza sie okienko Knights and Merchants.exe pisze cos o wysyłaniu błedow co to jest ??
Też miałem to samo i musiałem z tym chodzić z 6-7 lat, bo nie wiedziałem co jest i nie miałem internetu. Niestety dopiero w tym roku w czerwcu naprawił mi ten błąd SR2 ze strony głównej. KaMa mam od chyba marca-maja 2000r i po ponad siedmiu latach SR2 zainstalowałem, ale w TSK nie było tego, a TPR miałem jakoś 2001r.
Lol ja tak samo nie wiedziałem o co z tym exe chodzi. Myślałem że mi się płyta popsuła. Nawet nie wiesz jaki byłem szczęśliwy kiedy udało mi się to uruchomić i działało. (tak samo od 5-7 lat nie mogłem rozwiązać tego problemu)
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
A czy moze ktoś powiedzieć gdzie można pobrac tego patcha i co z nim zrobić?? Mimo iz mam obie wersje to gram w tylko TSk bo własnie TPR tak mi sie wyłącza.
miki_normal pisze:A czy moze ktoś powiedzieć gdzie można pobrac tego patcha i co z nim zrobić?? Mimo iz mam obie wersje to gram w tylko TSk bo własnie TPR tak mi sie wyłącza.
Chodzi o patcha do TPR? Jest on na naszej stronie w dziale download.