Problem .Exe

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

miki_normal
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 04 lis 2007, 21:54

Post autor: miki_normal »

Dobra mam tego patcha. Teraz pytanie gdzie mam go wrzucic czy co z nim zrobić aby gra działała juz poprawnie? Naprawde, samemu mi sie jakos nie chce myslec....
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

musisz go zainstalować w folderze z KaM TPR.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Nie musisz go wkładać do folderu z KaMem TPR. Miałem go na pulpicie i też wszystko działało. :wink:

PS. Post 666! :twisted:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Ja na wszelki wypadek wszystko wkładam do folderu z Kamem :cyklop:.
Tak dla pewności ;).
Awatar użytkownika
Kiechu
Użytkownik Forum
Posty: 14
Rejestracja: 31 gru 2007, 00:03
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Kiechu »

SR2 u mnie nic nie pomógł.

Instalowałem go przeinstalowywyałem grę parę
razy (bo zapomineł robić pliki zapasowe) i nic.

Najlepiej jest zapisywać co 3-5 minut, ja tak robię.
Korniszon
Użytkownik Forum
Posty: 26
Rejestracja: 29 gru 2007, 14:01

Post autor: Korniszon »

U mnie jest to samo. No padaka, miałem wygrać misję 20 TSK i nie zapisałem i exit z gry, myślałem że się popłaczę :D
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

U mnie ten problem, znowu pomału się pojawia i mam zainstalowany SR2 już dawno. Z miesiąc temu nie było tego problemu, a teraz jest. :(
Ten SR2 to lipa, bo działa tylko z 5 miesięcy. :obrazony:
ODPOWIEDZ