Patch

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Patch

Post autor: Duch »

---------------------------
Instalator
---------------------------
Instalacja została anulowana, ponieważ "Knights and Merchants: TPR" nie została poprawnie zainstalowana lub nie jest dostępny plik Runtime Visual Basic 6. Po szczegółowe informacje udaj się pod adres: www.knightsandmerchants.de
---------------------------
OK
---------------------------

I co teraz?
Obrazek
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff »

Masz Runtime Visual Basic 6?
1. Jeśli nie masz - to go dodaj (w necie jest to opisane).
2. Jeśli masz - konieczna może być reinstalka KaM.
Szczerze mówiąc - tylko to mi przychodzi na myśl, bowiem ja nie spotkałem się jeszcze z takim problemem...
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch »

Dopiero dziś się za to zabrałem z uwagi na wykończenia prac nad misją 1 wspólnej kampanii. Odinstalowałem TSK i już ten błąd nie wyskakiwał. Wraz z dzisiejszym dniem porzucam wiele błędów i przerzucę się w końcu na łowienie ryb, ponieważ wcześniej było to nieopłacalne ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ