eeeee... problem z plytą to też problem z grą:D

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Arty
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 20 sie 2005, 20:00

eeeee... problem z plytą to też problem z grą

Post autor: Arty » 28 lis 2005, 22:10

Mam pewien problem z plytą TSK , troche za bardzo mi sie porysowala i jak chcialem se zainstalowac TSK to niebardzo ją czytał :( (troche stara ta plyta 1998).
Wiecie może jak zrobić virtual takiej plytki czy sie nieda??



PS. czemu na starym napędzie na starym kompie ją czytał???!!!!!!! :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
kto każe informatykowi uczyś sie WOS-u i J.POLSKIEGO???
Kto to wykreował!!!

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

co na to odpowiedzieć... hm

Post autor: Kheli » 28 lis 2005, 23:02

Mam na ten temat tylką jedną jedyną radę: skombinuj z skądś (np. z neta) KAM TSK :|

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

znów coś połknąłem

Post autor: Kheli » 28 lis 2005, 23:03

chodzi oczywiście o pirata :)

Arty
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 20 sie 2005, 20:00

Post autor: Arty » 29 lis 2005, 20:02

przeciez to bendzie kopia zapasowa tej gry:D

tyle ze chodzi mi o ta najwcześniejszą wersję bo z niej mam savy.///
kto każe informatykowi uczyś sie WOS-u i J.POLSKIEGO???
Kto to wykreował!!!

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

nie wiem jak...

Post autor: Kheli » 29 lis 2005, 20:48

Z tymi wcześniejszymi mógłby być problem, nigdzie ich ni ekupisz... jeśli chodzi o TSK, myślę że chyba była tylk ojedna wersja, al emogę się mylić :?

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 29 lis 2005, 21:04

Ja mam jeszcze chyba starą wersję TSK i pamiętam, że próbowałem zrobić obraz płyty na dysku, ale się nie dało. Na szczęście udało się wypalić :D Też nie chciało czytać. Ale jak zakupiłem wypalarkę, która ma lepszy laser(od zwykłoch czytników) + korekcja błędów czy coś, to jakoś poszło...

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 29 lis 2005, 21:22

Sciągnij z allegro tam tanio kupisz :lol: 8)

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

czystą

Post autor: Kheli » 13 gru 2005, 23:27

jasne... czystą płytę z nalepką i pudełkiem K&M

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 14 gru 2005, 19:43

no co ty?
jak zla to reklamacja i pyk
he :coongada:: :mrgreen:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 20 gru 2005, 20:17

obawiam się, że nie rozumiem :coongada::

ODPOWIEDZ