nic mi nie pomaga

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

SŁUPSK
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 28 lis 2005, 18:48
Lokalizacja: Słupsk

nic mi nie pomaga

Post autor: SŁUPSK » 02 gru 2005, 23:21

zainstalowałem km po parumiesięcznej przerwie i znów mam ten sam problem gierka wychodzi mi do windows mimo że zainstalowałem sr2 nie wiem już co robic dodam że gierka wychodzi mi do windows kiedy przesuwam obraz lub gdy klikam na mapke (nie zawsze tylko gdy obraz najeżdża na ten sam kawałek terenu przy każdej zwiesze to ta sama częs planszy, np. w 8 misji na górze planszy koło wioski barbarzyńców)

Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum
Posty: 142
Rejestracja: 03 gru 2005, 01:19
Lokalizacja: Słupsk

Post autor: Mullen » 04 gru 2005, 01:32

Kolega SŁUPSK" (znam go prywatnie) zapomniał dodać, że gra jest oryginalna. Dziwna sytuacjia, żeby chociaż był to pirat to uz możnaby było się doczepić, ale do oryginalnej gry to juz musi być coś nie tak. Ja nie mam z tym problemu więc zaciekawiła mnie sytuacj mojego qmpla.
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 04 gru 2005, 10:42

A jaki masz komputer?? tzn parametry, może to coś z kartą graficzną??

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 04 gru 2005, 11:35

przeinstaluj grę (wywal wpisy z rejestru i wyrzuc folder k&m wczesniej), a jak nie pomoże to pomoże format c: :wink:
Obrazek

SŁUPSK
Użytkownik Forum
Posty: 25
Rejestracja: 28 lis 2005, 18:48
Lokalizacja: Słupsk

moje parametry

Post autor: SŁUPSK » 04 gru 2005, 12:32

mam karte radeon 9600, procek AMD sempron 2GHz, 1024MB RAM

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 04 gru 2005, 20:17

No to nie mam pojęcia co jest grane. Może masz bad-sektory na dysku?? (w co wątpię). A robienie formata z powodu jednej gry, w dodatku nie wiadomo czy to pomoże, uważam za lekko przesadony pomysł.

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 04 gru 2005, 20:31

przykro mi muisz dac sie na spokuj :cry:

Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum
Posty: 142
Rejestracja: 03 gru 2005, 01:19
Lokalizacja: Słupsk

Post autor: Mullen » 04 gru 2005, 20:40

a co powicie na to, by odinstalować giere i oczyścić rejestr? Potem znowu instalnąc? Czy to moze pomóc?
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 05 gru 2005, 12:30

Jak ci sie chce to możesz to zrobić. Nie zajmie wiele czasu i nic nie kosztuje (chyba że wywalisz przez przypadek coś ważnego z rejestru :wink: ). Spróbuj, a nóż się uda...

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 05 gru 2005, 18:33

Mullen pisze:a co powicie na to, by odinstalować giere i oczyścić rejestr? Potem znowu instalnąc? Czy to moze pomóc?
napisałem to 4 posty wyzej :coongada::
Obrazek

ODPOWIEDZ