nic mi nie pomaga

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 05 gru 2005, 19:31

czytaj powyzsze posty mullen :!:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

coraz

Post autor: Kheli » 11 gru 2005, 23:40

z tego co widzę - coraz bardziej jesteśmy spostrzegawczy... :shock:
(Tylko nie mów Setmanie, że to znowu nic nie wnosi :wink: )

Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum
Posty: 142
Rejestracja: 03 gru 2005, 01:19
Lokalizacja: Słupsk

Post autor: Mullen » 19 gru 2005, 02:18

Co nie zmienia faktu, że mojemu kumplowi wylącza się co chwila gra :( (oczywiście mm do Was wyrzutów) może Luckabch ma na ten temat coś do powiedzenia?
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 19 gru 2005, 14:39

a mozesz to dokladniej opisac bo chyba kiedeys mialem to samo :szczerzy:

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 19 gru 2005, 15:06

uruchamiaj w trybie 98 i bez lipy (zaintaluj sr2) :wink:

wylaczaj wszystkie działajace w tle programy
Obrazek

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 20 gru 2005, 14:41

aha rozumiem tak zrobie :szczerzy:
dzieki
Powrót do KaM !!!!

ODPOWIEDZ