Jak zrobioną mapę dodac do gry ?

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy wiesz jak dodac mapkę do gry?

Czas głosowania minął 20 sty 2006, 15:52

tak
2
50%
raczej tak
0
Brak głosów
nie
1
25%
raczej nie
1
25%
 
Liczba głosów: 4

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Jak zrobioną mapę dodac do gry ?

Post autor: piotrek_1000 » 03 gru 2005, 15:52

POMOCY!!
Kto mi odpowie na moje pytanie??

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

nikt

Post autor: Kheli » 11 gru 2005, 23:42

obawiam się że nikt i chyba topic ten zostanie usunięty z powodu braku chętnych na jego odpisanie... :P

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 14 gru 2005, 19:44

ale jak to zrobic moze ty ucbach iesz
mam edytor Qagees czy co takiego :glupek:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 21 gru 2005, 00:36

według mnie - trzeba podmienić mapkę nawą... (plik winien mieć tą samą końcówkę co zwykłe mapy). Na przykład swoją mapkę dasz zamiast misji zerowej - jej dopiszesz np. kropkę, a swoją mapkę dasz na wzór tamtej (bez kropki) :wink:
Łatwiej chyba nie wytłumaczę :mrgreen:

Adm
Użytkownik Forum
Posty: 163
Rejestracja: 21 gru 2005, 13:47
Lokalizacja: Zielona góra

Post autor: Adm » 22 gru 2005, 16:32

Najlepiej podmieniać mapy dla pojedyńczego gracza, gdyż tam komputer się rozbudowuje na bieżąco, niezależnie od mapy (ewentualnie mogą powstać np. niepotrzebne ulice). Trzeba tylko znać położenie spichrzy oraz wojsk, i edytor misji niepotrzebny...
gg: 3151723

ODPOWIEDZ