Problem z odpaleniem !!!POMOCY!!!!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

mk1212
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Problem z odpaleniem !!!POMOCY!!!!

Post autor: mk1212 » 03 gru 2005, 18:48

Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!
Powracam ostatnio do korzeni i postanowiłem odpalić Knights and Merchants!!! Instaluje, odpalam i ................. wyskakuje komunikat Włóż płytę z grą i wylącz wszystkie programy korzystające w napędu CD (lub podobnie nie pamiętam dokładnie) - proszę o pomoc!!! Miał kiedyś ktoś taki program -dla rozwiania wątpliwości zaznaczam, że gra jest orginalna (była kiedyś dodana do którejś gazetki) - prosze o pomoc!! Pracuje na Windows 2000 Profesional. :smutny: Chętnie bym znowu powalczył - dzięki za pomoc

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 03 gru 2005, 20:10

A mialem to samo wiem co robic!! :wink:
Wloz plyte tam gdzie jest dvd a nuie tam gdzie zAWSZE :szczerzy: :mrgreen:
Rozumiesz cos z tego?

mk1212
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: mk1212 » 03 gru 2005, 20:49

piotrek_1000 pisze:A mialem to samo wiem co robic!! :wink:
Wloz plyte tam gdzie jest dvd a nuie tam gdzie zAWSZE :szczerzy: :mrgreen:
Rozumiesz cos z tego?
Nic z tego nie rozumiem, ale jeśli ktoś robi sobie jaja :D to trudno. tak czy siak gra się nie odpala. Proszę o dalsze wskazówki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 04 gru 2005, 11:31

odezwij się do mnie na gg (2681234). dam Ci szczepionkę.
Obrazek

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 04 gru 2005, 20:28

"Problemy techniczne z grą => Problem z uruchomieniem K&M TSK na XP"

W tym dziale na tym forum jest opisany dokładnie taki sam problem, dotyczy on wszystkich windowsów. Spróbuj tam...

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 04 gru 2005, 20:35

sluchaj czy masz dwa napedy jak takolozdotego drugieo u mnie to dvd :usmiech:

mk1212
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: mk1212 » 04 gru 2005, 21:29

Nie ma tylko jeden napęd :smutny:
tigikami - dzięki zobaczę moze to coś pomożel

mk1212
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: mk1212 » 04 gru 2005, 21:38

Poczytałem posty o podobnym problemie na XP, ale nadal nie wiem co robić. :zamurowany:

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 05 gru 2005, 19:28

zapytaj mojego starszego brata KHELBEN to spoko koles :mrgreen: :szczerzy: :D :P

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 05 gru 2005, 21:44

mk1212, jak zainstalujesz to powiedz czy działa :)
Obrazek

ODPOWIEDZ