Problem z odpaleniem !!!POMOCY!!!!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

mk1212
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 03 gru 2005, 18:38
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: mk1212 » 06 gru 2005, 19:19

Setman pisze:mk1212, jak zainstalujesz to powiedz czy działa :)
Działa, działa !! Po kilku latach znów wracam w świat K&M - wielkie dzięki dla Setman'a :mrgreen:

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 08 gru 2005, 16:36

Napiszcie, co pomogło. Może przyda się to kolejnym graczom z tym samym problemem...
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 08 gru 2005, 16:57

Jest to crack, ale nie wiem czy moge go tutaj rzucić. Jesli nie masz plyty, a gre zainstalowaną, to możesz dzieki temu crack'owi grac bez plytki. Mi był potrzebny, bo sciagnałem tsk, a k&m potrzebował plytki.

Jesli mogę rzucić link, to napisz na PW :)
Obrazek

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 10 gru 2005, 15:15

Ok, cracka nie :wink: . Ale jeśli ktoś będzie go potrzebował, to już wie, do kogo się zgłosić.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

iratus
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 sty 2006, 14:41
Lokalizacja: Bielsko-Biała

ja też bym poprosił o tego cracka

Post autor: iratus » 18 sty 2006, 14:53

Witam,
ja też bym poprosił o tego cracka, chciałem sobie pograć po tylu latach a tu nagle takie cuś wyskakuje :?

iratus
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 sty 2006, 14:41
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: iratus » 18 sty 2006, 14:54

Byłbym zapomniał :roll:
iratus1@wp.pl

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 18 sty 2006, 15:55

wysłane :wink:
PS. zmienilem podpis :P
Obrazek

iratus
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 18 sty 2006, 14:41
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Post autor: iratus » 18 sty 2006, 20:01

O, jak szybko. :shock:
Dzieki Setman, fajnie znowu usłyszeć stare dobre "DAWAĆ ŻARCIE!!!" :D :lol: :mrgreen: :)

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 18 sty 2006, 20:26

Setman pisze:wysłane :wink:
PS. zmienilem podpis :P
to wolno podawać takie linki na forum? podawałem ci mojego linka Setmanie do TPR - jeśli ta wersja z tej strony jest oczywiście legalna, to można by linka tu podać?

Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany
Posty: 269
Rejestracja: 05 sie 2005, 11:16

Post autor: Setman » 18 sty 2006, 20:40

ja umiesciłem w podpisie a nie przez post :P

a czy mozna czy nie, to nie wiem.
:wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ