Problem podczas uruchamiania

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Stosiak
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 13 sty 2008, 19:47

Problem podczas uruchamiania

Post autor: Stosiak »

Obrazek
Zainstalowałem SR2
Mam Windowsa XP SP2 procesor Intel Dual Core 1,6 GHz Ge Force 7600 GT 256 MB
Próbowałem już trybów zgodności, uruchamiania w 256 kolorach, grzebałem w setup.cgf i nic nie pomogło.
Proszę o relatywnie szybką pomoc.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

Za mocną karte graficzną masz, w starszych grach mocne karty mogą nie działać :/
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Stosiak
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 13 sty 2008, 19:47

Post autor: Stosiak »

Najśmieszniejsze jest to, że The Shatered Kingdom śmiga mi aż miło (chociaż pare linijek w setup.cgf musiałem dopisać)
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff »

Nie, no... Ja mam dokładnie tą samą kartę, niemal identycznego kompa (tylko procek silniejszy) i obie wersje śmigają, aż miło!

Zedytowano - naprawdę nie wiem, jak ci pomóc... Przykro mi.
Crimson (king) Michailoff
Stosiak
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 13 sty 2008, 19:47

Post autor: Stosiak »

No nic... pobawię sie jeszcze z Virtual PC i może pójdzie pod emulowanym win '98
Ale jazda...
Jeszcze mi pamięć niewykonywalną chce wykonywać ;/
Gość

Post autor: Gość »

Też miałem ten problem ale t winikło z tego że też mam dobrego kompa :smiesne:
a na moim starym było wszystko dobrze
a tak samo instalowałem i ta sama wersja
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Ja mam radka(:P) x1300 i to też jest nawet niezła karta i mi chodzi.
W sumie niezłe jajca, że do gry jest wymagany gorszy sprzęt xD :lol: Musisz zainwestować w gorszy komputer. Wymień się z kimś na pewno chętnych nie zabraknie :lol:
Stosiak
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 13 sty 2008, 19:47

Post autor: Stosiak »

Już wiem w czym problem...
Nie mam sterowników od universalnego kontrolera scsi...
I mnie wywala z prawie wszystkiego.
Co ciekawe wczoraj jeszcze go miałem...
Dziwne co najmniej...
Stosiak
Użytkownik Forum
Posty: 10
Rejestracja: 13 sty 2008, 19:47

Post autor: Stosiak »

Naprawione i... śmiga aż miło (523 FPS xD)
ODPOWIEDZ