Dźwięk w grze.!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Dźwięk w grze.!

Post autor: tomek007 »

Mam pytanie. Mam dźwięk w grze, ale jak ścisze go w grze, ścisza się w całym komputerze!!!!!!!!!!!! Czy jest możliwość ominienia tego???? Bardzo proszę!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

To nie ten temat, ale jesteś nowy więc bądźmy wyrozumiali :)
Dziwna sprawa z tym dźwiękiem :? Jesteś pewien że tak się dzieje?
Awatar użytkownika
Therion
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 16 gru 2007, 22:14
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Therion »

Ja również tak mam. ;)
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Post autor: tomek007 »

No niestety. Bo naprzykład, jak rozmawiam z kolegą przez Skypa, to ściszam w grze i ścisza się wszędzie. I dzięki za wyruzomiałość ;)
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Ja nigdy tego nie sprawdzałem... Jak nie bardzo Ci to przeszkadza to olej to! ;)
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Post autor: tomek007 »

No staram się, ale miło jest grać i pogadać sobie. A najgorsze jest to że jak śisze dźwięk w grze to w całym komputerze, nawet jak gre wyłącze. I muszę ją znowu uruchamiać i Dawać na maxa. To jest głupie. :((
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 »

A to heca - u mnie jest z kolei wręcz na odwrót. Odgłosy mogę ustawić na 0 i będą nadal tak samo jak na 20 (czyli maksymalnie głośno) :coongada::
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Zozolu i tomku, to jest błąd w tej grze, każdy go ma. :wink:
Obrazek

Obrazek
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Post autor: tomek007 »

A jakiś patch :>
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

Ja tak nie mam :niedowiarek:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
ODPOWIEDZ