Gra sie wyłącza!

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Gra sie wyłącza!

Post autor: tomek007 »

Jak przechodze z 1 misji na 2 obojętnie w jakiej kampanii, to wylącza sie gra. Mam patcha SR2 i niestety nic. pomocy??
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Ok, w takim razie spróbuj skorzystać z kodu nieoficjalnego (ten niżej) i przejść od razu do 3. misji. Powiedz, czy to się powtarza, jeśli przejdziesz z 3. misji do 4.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
tomek007
Użytkownik Forum
Posty: 9
Rejestracja: 14 sty 2008, 18:34
Lokalizacja: Miastko

Post autor: tomek007 »

ok dzięki. Ale tak jest tylko w Kmapani do TPR i TSK
ODPOWIEDZ