Gra mi sie wali;/....

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
DonDanielo
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 22 sty 2008, 10:04

Gra mi sie wali;/....

Post autor: DonDanielo »

kiedy zainstalowałem k&m wszystko na początku było w porządku aż do czasu. Kiedy teraz uruchomię grę brakuje mi napisów, a kiedy zacznę grać to po chwili pc mi sie zawieszsza i piszczy(nic nie moge zrobić tylko reset? instalowałem ją od nowa kilka razy i jest tak samo(z patchem), a kiedy robie coś innego na kompie nic sie nie dzieje ,wszystko jest wporząsiu. pomóżcie plss;/ :evil:
Awatar użytkownika
radziu177
Użytkownik Forum
Posty: 62
Rejestracja: 06 sty 2008, 14:18
Kontakt:

Post autor: radziu177 »

Opisz swój komputer
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Posty: 548
Rejestracja: 28 lis 2007, 20:12
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Post autor: krzychu26 »

Nie ten temat. A bez patcha też się tak dzieje ?
Obrazek

Obrazek
DonDanielo
Użytkownik Forum
Posty: 6
Rejestracja: 22 sty 2008, 10:04

Post autor: DonDanielo »

tak bez patcha też sie wali...;/ kiedy go zainstalowałem byo chwilowo lepiej ale potem tosamo;/ :evil: a co do mojego pc to:dysk 80gb, procek2,4ghz,256ram,grafika 128,to może być wina pcta??
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum
Posty: 573
Rejestracja: 26 lut 2006, 10:01

Post autor: Zozol92 »

Człowieku, mój ojciec jak pierwszy raz pożyczył od kolegi z pracy KaMa, miał chyba ze 166MHz taktowania procesora i mu działało miodnie... Pewnie nośnik/źródło z którego instalowałeś jest uszkodzone, albo wyskoczył Ci jakiś inny dziwny błąd. Co jest możliwe, bo KaM jest kapryśne i lubi świrować :wink:
ODPOWIEDZ