Rekruci

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 »

zna ktos patcha na towary? dupki mi nie chcą chodzic po swinie i platy do chlewu ;/
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Nie ma innego patcha niż SR2. No jeszcze jeden jest PP1, ale już nie potrzebny był, bo jego następcą jest SR2. PP1 był chyba nieoficjalnym, a SR2 jest oficjalnym. ;)
W której misji Ci sie to dzieje? We wszystkich???
Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 »

w tej w ktorej psialem skrypt w kilku z TPR w kilku TSK oraz we wprowadzeniu TPR
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Grałeś w takie misje, gdzie sobie zmieniałeś trochę skrypt. Hmmm... Dziwna sprawa, powinno wszystko działać. To już taki bug. :|
Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany
Posty: 99
Rejestracja: 15 sty 2008, 16:17

Post autor: Kovu93 »

nie zmienialem skryptu, tylko tak sie dzieje w misji ktora robilem sam(psialme skrypt i mape robilem)i w kilku innych misjach ów kampanii + wprowadzenie
Błażej17
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 26 sty 2008, 17:42

Post autor: Błażej17 »

dzięki za te rady. Sprobuję z tym SR2. Gdzie go mogę znaleźć ??
Awatar użytkownika
Therion
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 16 gru 2007, 22:14
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Therion »

Tutaj: http://www.knights.sztab.com/index.php?go=download
Albo jak chcesz to masz od razu link z którego pobierzesz SR2: http://www.knights.sztab.com/download/sr2_polish.exe ;)
ODPOWIEDZ