Błąd?

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Therion
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 16 gru 2007, 22:14
Lokalizacja: Kraków

Błąd?

Post autor: Therion »

Gram w 5 misję kampanii Dark Lorda. Zaznaczeni na czerwono budowniczy czekają na drewno, zaznaczeni na niebiesko pomocnicy stoją i nic nie robią, chociaż w spichlerzu drewno jest.

Możecie mi wyjaśnić dlaczego tak jest?? :)

P.S. Mam SR2

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 2b4871e448
Awatar użytkownika
LukY
Użytkownik Forum
Posty: 136
Rejestracja: 21 paź 2007, 23:29
Lokalizacja: Pasłęk - stolica sera :P

Post autor: LukY »

No co, górnicy strajkują, pielęgniarki strajkują, celnicy strajkują, nauczyciele będą, to pomocnicy nie mogą? ;)

A tak na serio: Miałem kiedyś ten sam błąd, zrestartowałem komputer i zacząłem od nowa grać i wszystko było dobrze.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2008, 18:33 przez LukY, łącznie zmieniany 2 razy.
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Awatar użytkownika
womis
Użytkownik Forum
Posty: 65
Rejestracja: 21 sty 2008, 20:50
Lokalizacja: Jawor

Post autor: womis »

LukY pisze:No co, górnicy strajkują, pielęgniarki strajkują, straż graniczna strajkuje, nauczyciele będą, to pomocnicy nie mogą? ;).
Błąd! Strajkują celnicy, nie straż graniczna. Straż graniczna zajmuje sie kontrolą paszportów, a celnicy - kontroluja toawar przewożony przez granicę. :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Therion
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 16 gru 2007, 22:14
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Therion »

Chyba znalazłem powód dlaczego tak się dzieje.
Pomocnicy po wyjściu z spichlerza i tartaku "gubią deski". Wychodzą z tartaku z deską, a po 1 sek ona znika... :/
To może mi ktoś powie czemu pomocnicy gubią deski??... :|
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Posty: 1942
Rejestracja: 20 cze 2007, 14:31
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Dziwne, że gubią, ale KaM to wielka paczka bugów, niestety. :smutny:
Posłuchaj LukY'ego lub zapisz i wczytaj grę, ale zanim wczytasz grę to wyłącz KaMa.
Zobacz jaki będzie efekt. :wink:
Awatar użytkownika
Therion
Użytkownik Forum
Posty: 47
Rejestracja: 16 gru 2007, 22:14
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Therion »

Nic nie daje. :/
Chyba zacznę grać od nowa w tą misję, może wtedy przestaną wyskakiwać takie błędy.
Awatar użytkownika
LukY
Użytkownik Forum
Posty: 136
Rejestracja: 21 paź 2007, 23:29
Lokalizacja: Pasłęk - stolica sera :P

Post autor: LukY »

No to Ci napisałem żebyś zaczął od nowa grać w tą misje...
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
ODPOWIEDZ