Save , Mapy , Surowce

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
k4m0r3k
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 06 lut 2008, 14:05

Save , Mapy , Surowce

Post autor: k4m0r3k »

1.Save :

Witam mam taki problem że jak zapisuje stan gry to on mi się nie chce zapisać wchodze z " Zapisz grę " klikam na " Puste " i po kliknięciu nic się nie dzieje ...

Czy to błąd gry czy coś nie tak z moim komputerem ?

2.Mapy:

Skąd moge ściągnąć jakieś mapy do K&M tylko nie do kampani tylko do rozgrywek pojedyńczych ( Gracz vs Computer )

Oraz proszę o podanie ścieżki gdzie jaki plik wkleić.
(D:\Program Files\Km TPR) To moja ścieżka

3.Surowce :

Da się jakoś w spichlerzu zrobić tak żeby jakieś rzeczy nie można było wynosi ?
Czyli np. jak nie chce żeby wynosili kiełbache to co musze zrobić żeby jej nie wynosili ?


Za pomoc z góry dziękuje !
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Re: Save , Mapy , Surowce

Post autor: lucbach »

Witaj!

Problem 1.: było to już poruszane. Najprawdopodobniej nie masz po prostu katalogu 'save'. Wystarczy go stworzyć. Szczegóły tutaj.

Problem 2.: Gracze z tego Forum tworzą swoje mapy i zamieszczają w dziale "Nowe misje: pisanie skryptów i download". Misje do pobrania znajdują się w tematach nazwanych wg schematu [nowe misje] tutaj_nick.

Problem 3.: Nie, nie ma takiej możliwości. Jak pewnie wiesz, możesz zrobić odwrotnie, czyli zablokować dostawy do spichrza. Gdyby taka opcja, o jaką pytasz, była dostępna, to użycie kodu nie miałoby żadnych "skutków ubocznych" i byłoby za prosto.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
k4m0r3k
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 06 lut 2008, 14:05

Post autor: k4m0r3k »

Ok dzięki . A jeżeli ściągnę mapke to gdzie dany plik wpakować .. ? Bo nie wiem za bardzo :D

Chodzi mi o ścieżkę .
np.
D:/Program files/ K&M / data / mapy /

( to tylko przykład jak coś :D )
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Posty: 1262
Rejestracja: 02 wrz 2007, 20:03
Lokalizacja: skontnikont
Kontakt:

Post autor: Cav »

Najczęście dołączony jest plik readme, tam jest to napisane.
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
k4m0r3k
Użytkownik Forum
Posty: 3
Rejestracja: 06 lut 2008, 14:05

Post autor: k4m0r3k »

Ok dziekuje . Do zobaczenia :mrgreen:
Zablokowany