1.Save :
Witam mam taki problem że jak zapisuje stan gry to on mi się nie chce zapisać wchodze z " Zapisz grę " klikam na " Puste " i po kliknięciu nic się nie dzieje ...
Czy to błąd gry czy coś nie tak z moim komputerem ?
2.Mapy:
Skąd moge ściągnąć jakieś mapy do K&M tylko nie do kampani tylko do rozgrywek pojedyńczych ( Gracz vs Computer )
Oraz proszę o podanie ścieżki gdzie jaki plik wkleić.
(D:\Program Files\Km TPR) To moja ścieżka
3.Surowce :
Da się jakoś w spichlerzu zrobić tak żeby jakieś rzeczy nie można było wynosi ?
Czyli np. jak nie chce żeby wynosili kiełbache to co musze zrobić żeby jej nie wynosili ?
Za pomoc z góry dziękuje !
Save , Mapy , Surowce
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
- Administrator Forum
- Kontakt:
Re: Save , Mapy , Surowce
Witaj!
Problem 1.: było to już poruszane. Najprawdopodobniej nie masz po prostu katalogu 'save'. Wystarczy go stworzyć. Szczegóły tutaj.
Problem 2.: Gracze z tego Forum tworzą swoje mapy i zamieszczają w dziale "Nowe misje: pisanie skryptów i download". Misje do pobrania znajdują się w tematach nazwanych wg schematu [nowe misje] tutaj_nick.
Problem 3.: Nie, nie ma takiej możliwości. Jak pewnie wiesz, możesz zrobić odwrotnie, czyli zablokować dostawy do spichrza. Gdyby taka opcja, o jaką pytasz, była dostępna, to użycie kodu nie miałoby żadnych "skutków ubocznych" i byłoby za prosto.
Problem 1.: było to już poruszane. Najprawdopodobniej nie masz po prostu katalogu 'save'. Wystarczy go stworzyć. Szczegóły tutaj.
Problem 2.: Gracze z tego Forum tworzą swoje mapy i zamieszczają w dziale "Nowe misje: pisanie skryptów i download". Misje do pobrania znajdują się w tematach nazwanych wg schematu [nowe misje] tutaj_nick.
Problem 3.: Nie, nie ma takiej możliwości. Jak pewnie wiesz, możesz zrobić odwrotnie, czyli zablokować dostawy do spichrza. Gdyby taka opcja, o jaką pytasz, była dostępna, to użycie kodu nie miałoby żadnych "skutków ubocznych" i byłoby za prosto.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com